Survivor 4: "Ο Γιώργος Λιβάνης ήξερε ότι ο Κατσούλης θα πάει στο Survivor μαζί με την Μαριαλένα"

Νέο ρεπορτάζ στη δημοσιότητα ανατρέπει όσα γνωρίζαμε ως τώρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4:

Το πρωί της Τρίτης η εκπομπή Πρωινό έδωσε στον αέρα μια πληροφορία πως η μητέρα της Μαριαλένας είναι έξαλλη και προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί της στον Άγιο Δομίνικο. Λίγα λεπτά αργότερα, η εκπομπή Ευτυχείτε που παίζει απέναντι ακριβώς διέψευσε το ρεπορτάζ αυτό μεταφέροντας κι έξτρα πληροφορίες για την σχέση της παίκτριας του Survivor με τον Σάκη Κατσούλη.

Για την ακρίβεια η Έλενα Πολυκάρπου μετέφερε στοιχεία που περιπλέκουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

Νέες πληροφορίες για την σχέση Λιβάνη - Μαριαλένας και Κατσούλη

Η δημοσιογράφος διάβασε τα εξής: «Υπάρχουν διάφορα spoiler που λένε ότι η Μαριαλένα έμαθε ότι στην Αθήνα την σχολιάζουν για τη σχέση της με τον Σάκη. Αλήθεια, αυτό δεν είναι δυνατόν, εκτός αν την πήραν τηλέφωνο… Η αλήθεια απέχει πολύ από αυτές τις φαντασιώσεις, η Μαριαλένα προφανώς και δεν έμαθε ποτέ όσα σχολιάζονται στην Αθήνα ούτε και η μητέρα της ζήτησε να επικοινωνήσει μαζί της.

Ο Γιώργος Λιβάνης ήξερε ότι ο Σάκης Κατσούλης θα πάει στο Survivor και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη… Ήξεραν ότι θα παίξει πολύ το reality της πρώην και του πρώην, Όσο για την αντίδραση της Μαριαλένας όταν είχε μπει στο παιχνίδι ο Σάκης, αυτό όντως συνέβη γιατί η Μαριαλένα πίστευε επειδή είχε περάσει ένας μήνας ότι δεν θα έμπαινε. Πιο πολύ πειράχτηκε επειδή μπήκε στο παιχνίδι μαζί με την Χριστίνα, καθώς θεωρούσε ότι είναι η νυν του Σάκη. Έτσι είχε αντιδράσει και είχε πει τον Σάκη «Καραγκιόζη». Αυτό ήταν και λίγο ίντριγκα της παραγωγής».

Απίστευτες κατηγορίες για Μαριαλένα - Σάκη

Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι το ζευγάρι δεν χώρισε ποτέ απλά μόλις πέρασαν από κάστινγκ ήρθε στην παραγωγή η σκέψη να το παρουσιάσουν έτσι ώστε να ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης! Την άποψη αυτή ενισχύει και το γεγονός πως ποτέ ο Γιώργος Λιβάνης δεν έχει πει ξεκάθαρα ότι έχει σχέση με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και λέει απλά πως υπάρχει ένα πολύ φρέσκο φλερτ ανάμεσά τους!

Μάλιστα ο Ατζούν όταν ρώτησε ξεχωριστά Σάκη και Μαριαλένα για την σχέση του, ο ένας είπε ότι έχουν χωρίσει πριν δύο μήνες και ο άλλος πριν έξι! Τι ισχύει και τι όχι δεν είμαστε σε φάση να ξέρουμε ή για να το λέμε καλύτερα δεν έχουμε αποδείξεις!

Κατηγορίες που έρχονται στη δημοσιότητα όμως αναφέρουν ότι... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr