Survivor 4 - Κονδυλάτος: "Ο Ατζούν μας είχε πει ότι πάει εξαιρετικά το ριάλιτι"

Είχε πάει Άγιο Δομίνικο μετά το περιστατικό με τον Άλεξ και τον Κρις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Κονδυλάτος:

Ο Περικλής Κονδυλάτος το πρωί της Τετάρτης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό του Ευτυχείτε και αφού έκανε του κόσμου τις αποκαλύψεις για την Ανθή Σαλαγκούδη, μετέφερε και ένα περιστατικό που κανείς δεν γνώριζε μέχρι σήμερα.

Η παρουσία του Ατζούν στον Άγιο Δομίνικο

Συγκεκριμένα όταν ρωτήθηκε και για το τι είχε συμβεί με τον Ατζούν όταν ο Αλέξης Παππάς και ο Κρις Σταμούλης είχαν εξαφανιστεί για ώρες.

«Δεν μας έχουν πει να μη μιλάνε. Αυτό που ειπώθηκε ότι έγινε όντως έγινε. Μαζί με αυτό έγινε και κάτι άλλο που για κάποιους λόγους δεν γινόταν να αναφερθεί, αλλά ήταν σοβαρό, ηθικό. Απλά δεν το έκανε ο Κρις», είπε χαρακτηριστικά ο Περικλής Κονδυλάτος και αποκάλυψε ότι για το συγκεκριμένο περιστατικό τους είχε μαζέψει όλους ο Ατζούν.

«Μας είπε ότι “Δεν έχω πρόβλημα να φύγει κάποιος αν δεν είναι σωστός στην παραγωγή”. Το είπε τόσο όμορφα αλλά πέρασε το μήνυμά του ότι πρέπει να είμαστε σωστοί. Θυμάμαι με πόσο μεγάλη ένταση μας είπε ότι το πρόγραμμα πάει εξαιρετικά καλά και ότι δεν έχει ξαναγίνει σε όλα τα Survivor όλου του κόσμου», συνέχισε.

"Έπαθα σοκ όταν βγήκα από το Survivor και είδα ότι με λένε μισογύνη"

Ο πιο σέξι δικηγόρος της Θεσσαλονίκης επέστρεψε... Λάτρης του fitness και των προκλήσεων, μαυρισμένος από τη θητεία του στο “Survivor”, ο Chris Σταμούλης είναι εδώ και μιλάει για όλα: Για τη δήλωση ότι «πλάθει τις γυναίκες», που προκάλεσε αντιδράσεις, για το... bromance με τον Αλέξη Παππά αλλά και για τα ζευγαράκια που υπάρχουν στην καλύβα των μπλε.

O χωρισμός των γονιών του, ο πρώτος έρωτας που τον πλήγωσε, η θητεία ως Αλεξιπτωτιστής και η πρόκληση του reality επιβίωσης... Λίγο έλειψε να τον γνωρίσουμε από τον πρώτο κύκλο ως «Μαχητή» δίπλα στον Ντάνο, αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα. Πλέον ετοιμάζεται να ασχοληθεί ενεργά με το fitness και να ασκήσει το επάγγελμα του δικηγόρου, ενώ κλείνει το μάτι στον χώρο της τηλεόρασης...

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη για το περιοδικό You

Κρις Σταμούλης περιοδικό You

Πώς σου ήρθε η ιδέα του «Survivor»;

Ήταν μια πρόκληση, ήθελα να το δοκιμάσω. Είχα δηλώσει συμμετοχή στον πρώτο κύκλο, με τον Ντάνο, και έφτασα μέχρι την τελευταία 20άδα στα casting, στο τέλος όμως δεν με πήραν. Πέρασαν τα χρόνια, έμαθα ότι ξεκινούν τα casting για το νέο «Survivor» και δήλωσα ξανά συμμετοχή.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη νύχτα;

Η πρώτη. Έβρεχε και δεν είχαμε στέγη, θα έπρεπε να τη φτιάξουμε εμείς με φύλλα από φοίνικες. Ήταν ό,τι χειρότερο γιατί πεινούσαμε, έβρεχε καταρρακτωδώς και απλώς σε κάποια φάση ξαπλώσαμε στη βροχή. Ουσιαστικά κοιμηθήκαμε βρεγμένοι.

Θέλω να σταθώ σε μια δήλωση που είχες κάνει στο παιχνίδι: «Πλάθεις τις γυναίκες»;

Αυτή η δήλωσή μου παρερμηνεύτηκε, δεν εκφράζει εμένα σαν προσωπικότητα, ούτε την άποψή μου στο συγκεκριμένο θέμα. Εννοούσα ότι, στα πλαίσια μιας σχέσης, προσπαθείς να βρεις μια κοινή συνισταμένη με τον άλλον, το «πλάσιμο» γίνεται και από τα δύο φύλα, είναι αμοιβαίο. Όχι ότι η γυναίκα είναι μια άμορφη μάζα που πάει ο άντρας να την πλάσει. Έπαθα σοκ όταν βγήκα από το παιχνίδι και είδα τα σχόλια γύρω από το πρόσωπό μου, με πείραξε που με έλεγαν μισογύνη. Δεν θα μπορούσα να είμαι μισογύνης, εφόσον μεγάλωσα με δύο γυναίκες και έχω αδυναμία στη μητέρα μου.

Τι συζητάνε δύο άντρες σε μία καλύβα;

Αντρικά θέματα. Είχαμε ωραίες συζητήσεις για την προηγούμενη ζωή μας, για φιλοσοφικά θέματα, για γυναίκες, για τα κορίτσια της παραλίας, αναλύαμε στρατηγικές και φτιάχναμε τρελά σενάρια για το παιχνίδι.

Σας άρεσε κάποια γυναίκα από την παραλία;

Είχαμε ωραία κορίτσια γενικά, αλλά από την πολλή πείνα πέφτει η λίμπιντο και η τεστοστερόνη. Παρόλο που στη ζωή μου είμαι ερωτικός άνθρωπος και μου αρέσει το φλερτ, δεν είχα καθόλου όρεξη για έρωτες εκεί, όπως όλοι οι άντρες - γιατί το συζητήσαμε. Το μόνο που μας ένοιαζε ήταν το φαγητό. Αν μου έλεγες να κάνω σεξ ή να φάω, θα προτιμούσα το φαγητό χωρίς δεύτερη κουβέντα.