Νάσος Γαλακτερός: Το μήνυμα υποστήριξης στον Παύλο για το Survivor 4

Η υπέροχη throwback φωτογραφία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νάσος Γαλακτερός: Το μήνυμα υποστήριξης στον Παύλο για το Survivor 4

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις που έλαβαν χώρα στο χθεσινό επεισόδιο, ο Νάσος Γαλακτερός θέλησε να στείλει ένα μήνυμα υποστήριξης στον γιο του, Παύλο για τη συμμετοχή του στο Survivor 4.

Ο Παύλος Γαλακτερός αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα του κοινού καθώς από την πρώτη στιγμή κέρδισε τον σεβασμό με τη στάση που κράτησε μέσα στο παιχνίδι.

Τόσο ο πατέρας του όσο και η σύζυγός του, Νάνσυ Ζαμπέτογλου τον στηρίζουν με τις αναρτήσεις τους στα social media.

Η ανάρτηση του Νάσου Γαλακτερού για τον Παύλο και το Survivor 4

«Ο Παύλος μου 9 χρονών!!!#proudofyou #prouddad #survivor2021», έγραψε χαρακτηριστικά ο Νάσος Γαλακτερός στην ανάρτησή του.

Παύλος Γαλακτερός Survivor

"Ο Τριαντάφυλλος δεν είναι φίλος μου και δεν γνωριζόμαστε προσωπικά"

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor μεταξύ άλλων είδαμε μια απίστευτη λογομαχία με τον Τριαντάφυλλο και τον Παύλο Γαλακτερό, που μέχρι στιγμής στόμα είχε και μιλιά δεν είχε.

Με αφορμή το περιστατικό αυτό και της δηλώσεις του Ντάφυ, για τον πατέρα του Παύλου, Νάσο Γαλακτερό, ο τελευταίος θέλησε να πάρει θέση στην κατάσταση και να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα μέσω της εκπομπής Πάμε Δανάη και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρτσίτα.

«Ο Τριαντάφυλλος δεν είναι φίλος μου και δεν γνωριζόμαστε προσωπικά. Οι δυο μας βρεθήκαμε μια φορά στη Σύρο το 2001 σε μια κοινή παρέα. Δεν έχω πάει ποτέ σε κάποιο live του να τον παρακολουθήσω. Ο Τριαντάφυλλος με έχει μπερδέψει με τον αδερφό μου, τον Γιώργο. Ο αδερφός μου, ο Γιώργος, έχει εταιρεία με ήχο και εικόνα και έχουν συνεργαστεί. Έχουν κάνει συναυλίες μαζί. Ο Τριαντάφυλλος πιστεύει πως είμαι εγώ, αλλά κάνει λάθος», είπε ο Νάσος Γαλακτερός.