Survivor 4: Ο Γιώργος Κοψιδάς αποκάλυψε πως ήταν Εύζωνας

Το μοιράστηκε με αφορμή την σημερινή ημέρα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Ο Γιώργος Κοψιδάς αποκάλυψε πως ήταν Εύζωνας

Ο Γιώργος Κοψιδάς θέλησε να τιμήσει με τον δικό του τρόπο την επέτειο της 25ης Μαρτίου, αποκαλύπτοντας πως υπήρξε Εύζωνας.

Ο πρώην παίκτης του Survivor επέστρεψε πριν λίγες μέρες στην Ελλάδα και είναι πίσω στην οικογένεια και στους φίλους του. Ο αρχηγός των Κόκκινων δημοσίευσε με αφορμή την σημερινή ημέρα μια φωτογραφία από το παρελθόν του όταν υπηρετώντας τη στρατιωτική του θητεία ήταν Εύζωνας.

Ο ηθοποιός δημοσίευσε τη φωτογραφία στη σκοπιά με τη στολή του τσολιά και έγραψε: 1821- 2021, 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση.

Survivor 4 ο Γιώργος Κοψιδάς αποκάλυψε πως ήταν Εύζωνας

Survivor Spoiler: Φεύγει ο Τριαντάφυλλος και επιστρέφει ο Κοψιδάς;

Μια τρομερή αποκάλυψη έγινε για το Survivor 4 και συγκεκριμένα σχετικά με το μέλλον του Τριαντάφυλλου στη κόκκινη ομάδα, αλλά και την επιστροφή του Γιώργου Κοψιδά.

Συγκεκριμένα πρόσφατα σας αποκαλύψαμε πως ο Ντάφυ υπάρχει ενδεχόμενο να αποβληθεί από την παραγωγή του Survivor και ο λόγος είναι ο παρατεταμένος τραυματισμός του! Εφόσον δεν επιστρέψει ούτε την επόμενη εβδομάδα στους αγωνιστικούς χώρους τότε θεωρείται δεδομένο πως η παραγωγή θα τον πετάξει εκτός παιχνιδιού.

Ήδη η παραγωγή είναι ιδιαίτερα προβληματισμένη με παίκτες που δεν αγωνίζονται, αφού κάνουν το Survivor λιγότερο ανταγωνιστικό! Εκτός του Τριαντάφυλλου, αυτή την στιγμή δεν αγωνίζονται για τη μπλε ομάδα ούτε ο Σάκης Κατσούλης, ούτε η Χριστίνα Κεφαλά. Μάλιστα και ο τραυματισμός του Σάκη είναι ιδιαίτερα σοβαρός, καθώς θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για περίπου 2 εβδομάδες!

Τώρα που κολλάνε όλα αυτά με τον... Γιώργο Κοψιδά; Οι ώρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για τον Τριαντάφυλλο, αφού μόνο απίθανο δεν είναι το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το Survivor 4 ο τραγουδιστής και να πάρει τη θέση του ο Γιώργος Κοψιδά; Το λόγο δείτε στο Athensmagazine.gr.