Survivor 4: Η ατάκα που είπε ο Σάκης στον Νίκο μετά την αποχώρηση της Άννας Μαρίας

Και κάπως έτσι ξεκίνησε ο καυγάς πίσω από τις κάμερες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Η ατάκα που είπε ο Σάκης στον Νίκο μετά την αποχώρηση της Άννας Μαρίας

Η αποχώρηση της Άννας Μαρίας Βέλλη από το Survivor, την Τετάρτη, έφερε τα πάνω κάτω στην ομάδα των Μπλε. Όπως πρώτο σας έγραψε το Youweekly.gr μετά το συμβούλιο διαδραματίστηκε ένας άσχημος καυγάς μεταξύ του Σάκη Κατσούλη και του Νίκου Μπάρτζη.

Γιατί μάλωσαν Νίκος και Σάκης μετά το συμβούλιο του Survivor

Η εκπομπή Ευτυχείτε, το πρωί της Παρασκευής, έδωσε περαιτέρω στοιχεία για τον καυγά αυτά και συγκεκριμένα η Έλενα Πολυκάρπου ανέφερε χαρακτηριστικά:

"Όταν έγινε η αποχώρηση της Άννας Μαρίας μια ήταν η ατάκα που έκανε το Νίκο Μπάρτζη να χάσει την ψυχραιμία του, ήταν η λέξη "πονάει". Δεν το είπε όμως ο Σάκης τύπου σε πονάει που έφυγε η φίλη σου, ήταν πολύ ειρωνικό από την πλευρά του Σάκη αυτό και είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξει λεκτική κατάσταση και παρατρίχα να πιαστούν αλλά δεν πιάστηκαν γιατί οι ψυχραιμότεροι τους χώρισαν. Αυτή ήταν η πρώτη φορά παιδιά. Το πρώτο περιστατικό έγινε στο τζιπ που τους μεταφέρει.

Στην συνέχεια ενώ τους χώρισε η παραγωγή όταν πήγαν στην παραλία έγινε πάλι δεύτερο περιστατικό και πάλι μπήκε η παραγωγή στη μέση."

Μαζικά εξώδικα από τον ΣΚΑΙ

Ραγδαίες εξελίξεις με το Survivor και τον ΣΚΑΙ! Γιατί κινείται νομικά το κανάλι του Φαλήρου; Η αλήθεια είναι πως το ριάλιτι σαρώνει σε τηλεθέαση κι αυτό έχει κάνει πολλές εκπομπές από ανταγωνιστικά κανάλια να ασχολούνται ώρες και να δίνουν στον αέρα spoil!

Η αλήθεια είναι πως η κατάσταση έχει παραγίνει. Εμείς εδώ στο Youweekly.gr, όπως και άλλες ιστοσελίδες στο internet δίνουμε spoil από το Survivor αλλά ποτέ χύμα και ανοικτά! Όποιος θέλει να πάθει την διαρροή, πατάει το κλικ του και διαβάζει! Η κατάσταση όμως με τα κανάλια έχει φτάσει στο απροχώρητο!

Συγκεκριμένα η εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1 και της...διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!