Survivor 4 - Λιανός για ένωση: "Τους πήγαμε να τραγουδήσουν κι αυτοί έριχναν υπονοούμενα ο ένας στον άλλο αβέρτα"

"Δεν έβαλαν κ@λο κάτω"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Λιανός για ένωση:

Όπως σας είπαμε νωρίτερα, τα γυρίσματα για το πάρτι της ένωσης έχουν ήδη πραγματοποιηθεί και μάλιστα είχαμε έναν καυγά ανάμεσα σε δυο παίκτες του Survivor! Πέραν από αυτό, όμως, οι παίκτες το ευχαριστήθηκαν με την ψυχή τους.

Μετά από τόσες κακουχίες και δυσκολίες επιτέλους διασκέδασαν και έφαγαν! Ο Γιώργος Λιανός μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή του Σφαίρα, ανέφερε λεπτομέρειες για το τι πραγματικά συνέβη στα δυο γυρίσματα που έκαναν για την ένωση.

Τι συνέβη στο πάρτι της ένωσης στο Survivor

"Στήθηκε ένα τρομερό stage πάνω σε έναν λόγο καταπληκτικό, αφού τους ζήτησα το χώρο να τον κάνουμε για γάμους. Έβραζε ο τόπος είχε 35 βαθμούς και το πρώτο γύρισμα ξεκίνησε 5 και τελείωσε 2.30 το βράδυ δεν φεύγανε με τίποτα. Έγινε μεγάλο πανηγύρι. Ο Derulo ήταν με σορτσάκι. Αυτός τραγούδησε μιάμιση ώρα συνολικά.

Έπεσε το τρολάρισμα του αιώνα από τον έναν παίκτη στον άλλον. Χρησιμοποιούσαν παλιότερες ατάκες που είχε ο ένας στον άλλον στο παιχνίδι και έχουμε και πολλές δηλώσεις από πρώην "αδερφούς" που θέλουν να ξανά ενωθούν και τέτοια.

Δεν έβαλε κανένας κώλο κάτω. Ήταν μαζί και οι Τούρκοι και οι Ρουμάνοι Survivors.

Μετά την ένωση θα συνεχίσουν να υπάρχουν οι δυο ομάδες αλλά θα είναι όλοι μαζί σε μια παραλία, στην κόκκινη παραλία.

Τους προσφέραμε καφέ και πήγαν και έβαλαν 15 κουταλιές ζάχαρη μέσα. Έπαθαν το γνωστό Sugar high! Ξεχάστηκαν πολλά, ήταν για αυτή την στιγμή όλοι μια παρέα", είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του ριάλιτι.

Εξωπραγματικό το ποσό που θα πάρει ο Jason Derulo για να εμφανιστεί στην ένωση

Το πρωί της Πέμπτης, όσο γινόταν η παρέλαση, στον ΑΝΤ1 παρουσιάστηκε ένα ρεπορτάζ, το οποίο αποκάλυπτε την αμοιβή του πασίγνωστου τραγουδιστή.

Ο Αλέξης Μίχας είπε ότι θα πάρει για την παρουσία αυτή 350.000 δολάρια: «Ο Aτζούν, ο Τούρκος παραγωγός, είχε προαναγγείλει ότι θα εμφανιστεί ο διάσημος Αμερικανός τραγουδιστής Jason Derulo. Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, θα πάρει 350 χιλιάδες δολάρια για να τραγουδήσει και στο πάρτι της τουρκικής ένωσης και στο ελληνικό».

Στο άκουσμα αυτό, ο Γιώργος Λιάγκας, έκανε σχόλιο λέγοντας: «Άρα, λοιπόν, 350 χιλιάρικα. Δεν είναι πολλά λεφτά για τον Derulo. Κοψοχρονιά τον έκλεισε! Όταν υπάρχουν Έλληνες τραγουδιστές που χρεώνουν τη συναυλία 70 και 80 χιλιάρικα, ο Derulo παίρνοντας 350 είναι λίγα»…