Survivor 4: "Η παραγωγή είπε στη μητέρα της ότι πλέον η Μαριαλένα είναι δικό τους προϊόν"

"Θεωρώ ότι το τεστ εγκυμοσύνης την υποχρέωσαν να το κάνει επίτηδες"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4:

Μετά την αποκάλυψη πως η μητέρα της Μαριαλένας προσπαθεί με νύχια και με δόντια να επικοινωνήσει μαζί της στον Άγιο Δομίνικο για να μάθει τι συμβαίνει επιτέλους με τον Σάκη στο Survivor, η προπονήτρια αυτής, Μαρίζα Σουμπασάκη, το πρωί της Παρασκευής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε και αποκάλυψε καταστάσεις που δεν γνώριζε κανείς.

Οι αποκαλύψεις της προπονήτριας της Μαριαλένας

"Θεωρώ ότι δεν είναι έτσι όπως τα παρουσιάζει ο Ατζούν, η Μαριαλένα έχει τραβήξει τον δρόμο της, θεωρώ ότι το τεστ εγκυμοσύνης την υποχρέωσαν να το κάνει. Ξέρουμε ότι ο Ατζούν είναι ένας πανέξυπνος επιχειρηματίας, ήθελε να το κάνει αυτό, να υπάρξει μια ίντριγκα μέσα στο παιχνίδι, μια ερωτική ιστορία η οποία θα ανέβαζε την τηλεθέαση.

Στην μητέρα της είπαν ότι είναι προϊόν της παραγωγής πλέον το κορίτσι τους οπότε δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί της. Πραγματικά δεν θέλω να συμβεί κάτι στους γονείς της Μαριαλένας επειδή γίνονται όλα αυτά.

Και ο Γιώργος Λιβάνης δεν ήταν προετοιμασμένος ξαφνικά σε αυτό το ριάλιτι που πήγε το κορίτσι να παίξει, ότι θα έμπαινε ο πρώην σύντροφός της και θα γινόντουσαν όλα αυτά. Για μένα δεν ήταν σωστή κίνηση όλα αυτά.", είπε μεταξύ άλλων.

Τι κοινό έχει ο πρώην με τον νυν της Μαριαλένας;

Survivor  ΜΑριαλένα Ρουμελιώτη

Ο Σάκης έχει γεννηθεί στις 19 Νοεμβρίου του 1990 και ο Γιώργος Λιβάνης στις 19 Νοεμβρίου του 1991. Έχουν γεννηθεί δηλαδή, την ίδια ημέρα με διαφορά ενός χρόνου.