Survivor 4: Ο Ατζούν ενδέχεται να φύγει από τον ΣΚΑΙ

Συζητάει για τις επόμενες σεζόν ήδη με άλλο κανάλι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Ο Ατζούν ενδέχεται να φύγει από τον ΣΚΑΙ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με το μέλλον του Ατζούν Ιλιτζαλί στο κανάλι του Φαλήρου. Χτες σας παρουσιάσαμε πως το Survivor φτάνει στο τέλος του, τουλάχιστον για το κανάλι του ΣΚΑΙ και πως πολλά κανάλια θα το διεκδικήσουν από τον έκτο του κύκλο και μετά.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες ο Ατζούν έχει προχωρημένες επαφές με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού και του Mega, Βαγγέλη Μαρινάκη. Μάλιστα πηγές μας αναφέρουν πως ο ίδιος ο εφοπλιστής χειρίζεται την υπόθεση αφού θέλει σιγά σιγά να γιγαντώσει το Μεγάλο Κανάλι και ριάλιτι σαν το Survivor θα συνεισφέρουν τα μέγιστα σ' αυτή την προσπάθεια μιας και πρόκειται για «χρυσάφι» για την τηλεθέαση.

Survivor Mega

Σε πρώτη φάση η συζήτηση ανάμεσα στους δύο άνδρες δεν αφορά το Survivor αλλά άλλο ριάλιτι με σκοπό φυσικά σε δύο χρόνια, όταν θα λήξει και η σύμβαση Ατζούν - ΣΚΑΙ να πάρει το Mega και το Survivor. Σε πρώτη φάση λοιπόν η συζήτηση γίνεται για το Power Of Love. Το ριάλιτι αγάπης που γνωρίσαμε μέσα από τον ΣΚΑΙ... διαβάστε τη συνέχεια για τη μετακόμιση του Survivor στο Athensmagazine.gr

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram