Survivor 4: Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα του Σου Κου Family η Σοφία Μαργαρίτη

"Ήμουν άνεργη από τον Σεπτέμβρη"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα του Σου Κου Family η Σοφία Μαργαρίτη

Μετά την αποχώρηση της από το Survivor, η Σοφία Μαργαρίτη βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «ΣΟΥ ΚΟΥ Family» και μίλησε για όλους και για όλα.

Η ίδια μας έλυσε αρκετές απορίες σχετικά με όσα θέλουμε να μάθουμε για το ριάλιτι επιβίωσης αλλά και για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

"Ήμουν άνεργη από τον Σεπτέμβρη κι όλα έγιναν τόσο ξαφνικά κι όταν μπήκα στο Survivor τέλη Οκτώβρη είπα μου κάνουν πλάκα. Το βρήκα σαν μια ευκαιρία να βγάλω ένα ποσό και να δω τι θα κάνω. Τώρα ψάχνω είμαι ανοιχτή στα πάντα κι είμαι μάχιμη… Πέρασα πολύ δύσκολα. Ήμουν δουλειά σπίτι και για τις υποχρεώσεις των παιδιών. Πολλές φορές τα έπαιρνα μαζί μου στο συνεργείο.", δήλωσε η Σοφία.

Σοφία Μαργαρίτη

Στη συνέχεια, η Αντελίνα Βαρθακούρη ζήτησε κάτ που εκείνη έκρινε σωστό να κάνει από το τηλεοπτικό κοινό:

"Είναι διαμάντι, θα παρακαλούσα προσωπικά σηκώστε το τηλέφωνο και θα δώσετε μεγάλη χαρά σε αυτήν την οικογένεια. Αυτοί δεν είναι οι Έλληνες; Είναι από την καρδιά μου και θα είσαι μια χαρά και τα ντουλάπια θα είναι γεμάτα. Δεν θέλω τα ματάκια σου τα όμορφα να συγκινούνται."

Η Σοφία Μαργαρίτη, δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή της.

Η συγκίνηση και τα λόγια της Σοφίας

Μαργαρίτη: "Δεν μπορείς να ζήσεις δύο παιδιά όταν έχεις μισθό 600€ και δεν υπάρχει διατροφή"

Το τσαγανό της πολλοί θα ζήλευαν... Από μικρή πήρε τη ζωή στα χέρια της και βγήκε στο μεροκάματο, σε σκληρές δουλειές, δείχνοντας μεγαλύτερη πυγμή από άντρες συνομήλικους και συναδέλφους της. Μπορεί να αποχώρησε απ' το Survivor μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό στο πόδι της, αλλά μιλώντας στο YOU η Σοφία Μαργαρίτη υψώνει ανάστημα εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Μετά το Survivor επέστρεψε στους δικούς της ανθρώπους. Ο τραυματισμός της στο πόδι, αλλά και η καραντίνα που επικρατεί δεν της επιτρέπουν να απομακρυνθεί απ' τα Τρίκαλα, κάτι όμως που δεν επιδίωξε ποτέ κι εκείνη. «Στο χωριό μου και στους δικούς μου ανθρώπους θα γυρνούσα ούτως ή άλλως», δηλώνει και απ' τον τόπο της ξεκινάμε τη δική μας κουβέντα.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη για το περιοδικό You

Σοφία Μαργαρίτη 

Δυσκολεύτηκες ποτέ να βγάλεις το μήνα σου;

Ναι, ειδικά όταν ήρθαν τα παιδιά και αυξήθηκαν δραματικά τα έξοδα. Είχα και τους γονείς μου που έπρεπε να συντηρώ, αλλά δεν απελπίστηκα, πάντα έβρισκα λύσεις. Ήταν πολύ δύσκολο, μπορεί να έχω πεινάσει και υπήρχε περίοδος που οι γονείς μου κι εγώ τρώγαμε κάθε μέρα τραχανά ή μακαρόνια, αλλά τα παιδιά είχαν πάντα το γάλα τους και το μοσχάρι τους, δεν τους έχει λείψει τίποτα.

Δυσκολευόσουν οικονομικά;

Δεν μπορείς να ζήσεις δύο παιδιά όταν έχεις μισθό 600€ και δεν υπάρχει διατροφή. Οι γονείς μου κι εγώ μπορούμε να αντέξουμε, όμως δεν μπορείς να έχεις τα παιδιά σε ένα σπίτι με κομμένο ρεύμα. Προτίμησα να πάνε σε ένα περιβάλλον που ήταν πιο ασφαλές οικονομικά εκείνη την περίοδο, γιατί ο πρώην σύζυγός μου μπορεί να τους παρέχει ό,τι χρειάζονται. Κατόπιν συμφωνίας θα αναλάμβανε τα παιδιά μας, μέχρι να ορθοποδήσω ξανά.