Survivor 4: Προσεγγίζουν τους Κόκκινους μετά την ένωση Μπάρτζης και Τζέιμς;

Θα προσπαθήσουν να έρθουν κοντά στον Ηλία και τους υπόλοιπους δυνατούς παίκτες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Προσεγγίζουν τους Κόκκινους μετά την ένωση Μπάρτζης και Τζέιμς;

Μια ακόμη μεγάλη ανατροπή έρχεται στην «κόκκινη» παραλία του Survivor 4 με την έλευση των παικτών της μπλε ομάδας, με τον Τζέιμς Καφετζή και τον Νίκο Μπάρτζη όχι μόνο να… ξεχνούν τα πάντα, αλλά και να ετοιμάζονται να μπουν στη μεγάλη υποομάδα της κόκκινης.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η σχέση του Τζέιμς, πρωτίστως, και του Νίκου δευτερευόντως δεν είναι η καλύτερη δυνατή με τον Κόρο και τον Ασημακόπουλο από την εποχή, που βρίσκονταν μαζί στην ομάδα των Μαχητών.

Οι καβγάδες ήταν ομηρικοί και η ομάδα είχε χωριστεί σε δύο υποομάδες, που καθεμία ξεχωριστά μοιραζόταν τις προμήθειες, τις… ψαριές και τα μαγειρέματα. Από τότε και μέχρι σήμερα, οι προαναφερθέντες τέσσερις παίκτες συνεχίζουν να βρίσκονται στα «μαχαίρια».

Survivor 4 Τζέιμς Μπάρτζης

Όπως σας αποκαλύψαμε ήδη από εχθές, ο Τζέιμς και ο Ασημακόπουλος θα έρθουν στα χέρια, κάτι που δείχνει και το «πολεμικό» μεταξύ τους κλίμα. Ο Ροδίτης, όμως, έχει αποδείξει σε πολλές περιπτώσεις πως πιστεύει ακράδαντα στην φράση, ότι «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» και συνειδητοποιεί, ότι έχοντας πια να αντιμετωπίσει τις δύο υποομάδες της μπλε και της κόκκινης ομάδας, θα βρεθεί μαζί με τον Μπάρτζη σε πολύ δύσκολη θέση σε επόμενη ψηφοφορία... διαβάστε τη συνέχεια στο Athensmagazine.gr