Survivor 4: Οι γιατροί εισηγήθηκαν την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου

Η υγεία του τον πετάει εκτός σαν την... Κάτια Ταραμπάνκο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Οι γιατροί εισηγήθηκαν την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου

Την προηγούμενη βδομάδα ο Γιώργος Λιανός είχε ενημερώσει τον Τριαντάφυλλο πως τις επόμενες μέρες θα έρθει ειδικός γιατρός για τον ίδιο στον Άγιο Δομίνικο ώστε να διαπιστώσει την κατάσταση της υγείας του και το σενάριο να αποχωρήσει από το Survivor είναι πιο ορατό από ποτέ!

Μπορεί ο Ντάφυ να είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό, να σαρώνει σε ψήφους όταν βγαίνει υποψήφιος, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν κινδυνεύει η θέση του στο Survivor! Εδώ και αρκετές ημέρες σας έχουμε ενημερώσει πως ο τραυματισμός του είναι πιο σοβαρός από ότι πιστεύουν οι περισσότεροι και ειδικά ο Γιώργος Ασημακόπουλος, που συνεχώς ειρωνεύεται τον συμπαίκτη του!

Οι ώρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για το μέλλον του Τριαντάφυλλου στο Survivor και πολλά θα κριθούν από την παραγωγή και αν θα κρίνει πως μπορεί να κρατήσει έναν παίκτη για καιρό τραυματία στο παιχνίδι! Άλλωστε έχουμε πει πως δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες, εκτός της αποχώρησης της εβδομάδας.

Σύμφωνα λοιπόν με πηγές μας οι γιατροί που είδαν τον Τριαντάφυλλο εισηγήθηκαν την αποχώρησή του από το Survivor 4 και επομένως από τον Άγιο Δομίνικο και την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Ο τραυματισμός του θα χρειαστεί περίπου... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!