Survivor 4 - πάρτι ένωσης: Τι είδαν στην Τουρκία που δεν το είδαμε εμείς στην Ελλάδα

Σε μεγάλη αμηχανία η Μαριαλένα και ο Σάκης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - πάρτι ένωσης: Τι είδαν στην Τουρκία που δεν το είδαμε εμείς στην Ελλάδα

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4 είδαμε κάτι εντελώς διαφορετικό! Δεν είχαμε αγώνισμα, ούτε έπαθλο φαγητού όπως συνηθίζεται τις Κυριακές αλλά το πάρτι της ένωσης! Οι παίκτες έφαγαν, χόρεψαν τραγούδησαν και γνωρίστηκαν με τους αντίστοιχους Survivors της Τουρκίας αφού όπως σας είχαμε αναφέρει εδώ και πολύ καιρό το πάρτι έγινε συνδυαστικά.

Στην Ελλάδα παρακολουθήσαμε τα αποσπάσματα που μας ενδιέφεραν κι ένα από αυτά ήταν πως σύστησε ο Ατζούν στους Έλληνες παίκτες τους Τούρκους. Είδαμε εκεί και κάτι... γυπαετούς να πετάνε προς τις Τουρκάλες...

Αντίστοιχα, όμως, στην Τουρκία ο Ατζούν σύστησε τους Έλληνες παίκτες κι εννοείται πως έμεινε πολύ στην σχέση του Σάκη και της Μαριαλένας, δημιουργώντας μια αρκετά μεγάλη αμηχανία στα βλέμματά τους.

Απόσπασμα από το επεισόδιο της ένωσης που δεν το είδαμε εμείς στο Ελληνικό Survivor

Το απόσπασμα που θα δείτε παρακάτω παρουσιάστηκε αποκλειστικά το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή Ευτυχείτε και είναι το τι ακριβώς είδαν οι Τούρκοι στις δικές τους τηλεοράσης!

Οι αναρτήσεις της μητέρας της Μαριαλένας την ώρα του χθεσινού επεισοδίου

Η μητέρα της λοιπόν, στον λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook, δημοσίευσε δυο φωτογραφίες. Αρχικά, μοιράστηκε μια με το πρόσωπο του τραγουδιστή, συντρόφου της κόρης της και στη συνέχεια μια της Μαριαλένας από την ένωση.

Λέτε να θέλει να μας πει κάτι με αυτό;

Survivor 4 Μαριαλένα Λιβάνης

Survivor 4 μητέρα Μαριαλένας