Άννα Μαρία Βέλλη: Η ανάρτηση όλο νόημα με τον σύντροφο της πριν φύγει για Survivor 4

Η μια φωτογραφία είχε τραβηχτεί το 2012 και η άλλη το 2020

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άννα Μαρία Βέλλη: Η ανάρτηση όλο νόημα με τον σύντροφο της πριν φύγει για Survivor 4

Μπορεί στο Survivor 4 η Άννα Μαρία Βέλλη να είχε έρθει πολύ κοντά με τον Νίκο Μπάρτζη, ωστόσο αποδεικνύεται πως ήταν μόνο φίλοι και τίποτα παραπάνω, καθώς πίσω στην Ελλάδα έχει σχέση με τον Αρκάδιο Σλοβάκη που είναι μαθητικός της έρωτας.

Πριν λοιπόν από την είσοδό της στο ριάλιτι, είχαν ταξιδέψει στις Μαλδίβες, προκειμένου να περάσουν λίγο χρόνο μόνο οι δυο τους. Εκείνη την περίοδο, η ηθοποιός και Youtuber δημοσίευσε στο προφίλ της στο Facebook ένα κολάζ φωτογραφιών με τον αγαπημένο της, το οποίο αποτελούταν από δύο φωτογραφίες.

Όπως αποκάλυψε το Πρωινό, η μία είχε τραβηχτεί στην Τενερίφη το 2012 και η άλλη στις Μαλδίβες το 2020. Μάλιστα, η πρώην παίκτρια του Survivor είχε γράψει: «Αν το τίποτα είναι για πάντα, θέλω να είσαι το τίποτά μου»

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Έξαλλη η αδερφή του Τζέιμς με τον χαρακτηρισμό του Παππά για την Άννα Μαρία στο Survivor 4

"Καρκίνωμα" αποκάλεσε ο Αλέξης Παππάς την Άννα Μαρία Βέλλη μετά την αποχώρηση της από το Survivor 4 και συγκεκριμένα πριν το party της ένωσης. Η αδερφή τους Τζέιμς Καφετζή μάλιστα, με τον εν λόγω χαρακτηρισμό έγινε έξαλλη και θέλησε να πάρει θέση.

Η Άμι Γιάμι όπως είναι γνωστή στο Youtube, έφερε πολλές αντιδράσεις λόγω μερικών συμπεριφορών της μέσα στο παιχνίδι, ωστόσο φανατικοί του ριάλιτι το έφτασαν στα άκρα μιλώντας χυδαία προς το πρόσωπο της.

Η ομάδα του Πρωινού που σχολίασε το γεγονός με τον Αλέξη Παππά, έγιναν και εκείνοι έξαλλοι καθώς όπως δήλωσαν είναι ανεπίτρεπτο να γίνονται τέτοιοι χαρακτηρισμοί.

Αφορμή στάθηκε η ανάρτηση της αδερφής του Τζέιμς Καφετζή, που πολύ σωστά μίλησε σε κείμενο που δημοσίευσε στο Instagram.

Η ανάρτηση της αδερφής του Τζέιμς Καφετζή για τον χαρακτηρισμό "καρκίνωμα"

«Είναι πραγματικά θλιβερό να ακούγεται η λέξη “καρκίνωμα” τόσο από τους σχολιαστές εκτός παιχνιδιών, όσο και από τους ίδιους παίκτες.

Τη στιγμή που εκατοντάδες συνάνθρωποί μας, ακόμα και παιδιά, μάχονται καθημερινά να επιβιώσουν από αυτήν την ασθένεια, είναι απαράδεχτο να χρησιμοποιείται για συμμετέχοντες ενός παιχνιδιού, που σκοπό έχει για εμάς απλά να μας ευχαριστήσει και να περάσουμε όλοι μαζί όσο πιο ανώδυνα γίνεται αυτή τη δύσκολη κατάσταση που περνάει όλος ο κόσμος εδώ και έναν χρόνο.

Λίγο σεβασμό από εμάς που καθόμαστε στο σαλόνι μας σε όλους αυτούς τους ανθρώπους, που παλεύουν για το αυτονόητο, για τη ζωή τους. Τέτοιες λέξεις και τέτοιοι χαρακτηρισμοί δεν αρμόζουν να χρησιμοποιούνται ούτε καν μεταφορικά», έγραψε χαρακτηριστικά η Έφη Καφετζή.