Survivor 4: «Πλακώθηκαν» αμέσως μετά την ένωση Παππάς και Παπαδόπουλος

«Εδώ έριξα την πρώτη σταγόνα αίμα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: «Πλακώθηκαν» αμέσως μετά την ένωση Παππάς και Παπαδόπουλος

Έξαλλος ήταν ο Αλέξης Παππάς με τον Κώστα Παπαδόπουλο και την... τουρκική τουαλέτα που είχε φτιάξει στο σημείο, όπου είχε αρχικά στήσει για να κοιμάται μαζί με τον Τριαντάφυλλο, την εποχή της ομάδας των Διάσημων, στις αρχές του Survivor 4.

Υπενθυμίζεται, ότι στο πνεύμα μιας χιουμοριστικής κίνησης, ο ζαχαροπλάστης έφτιαξε αυτή την τουαλέτα στο συγκεκριμένο σημείο, θεωρώντας πως θα ήταν το ίδιο αστεία με το κάψιμο των παπουτσιών του Αλέξη από τον Τριαντάφυλλο. Στον τελευταίο, όμως, δεν άρεσε αυτή η κίνηση και, μάλλον, ούτε και στον πρώην και... ξανά νυν αδελφό του.

Το επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης μετά την ένωση ξεκίνησε με προστριβές, που δείχνουν πως η συμβίωση της κόκκινης και της μπλε ομάδας μόνο εύκολη δε θα είναι. Αυτό φάνηκε από το εν λόγω επεισόδιο, όπου ο Αλέξης τα έβαλε με τον Κώστα για την τουαλέτα.

«Σε εκείνο το σημείο αφήσαμε πρώτη φορά το αίμα μας και ήμασταν αγκαλιά με τον Τριαντάφυλλο, που έκλαιγε για την οικογένεια και το γιο του. Βεβηλώνεις τις αναμνήσεις που δημιουργήσαμε», είπε έξαλλος, με τον Κώστα να θεωρεί πως το σκηνικό ήταν προσχεδιασμένο, για να στοχευθεί σε πιθανό συμβούλιο αποχώρησης.

Ο καυγάς του Αλέξη Παππά με τον Κώστα Παπαδόπουλο στο Survivor 4

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Έξαλλη η Καινούργιου με τον Παππά - «Τραγικός»

Χαμός επικρατεί από χθες όπου ο Αλέξης Παππάς χαρακτήρισε την Άννα Μαρία Βέλλη "καρκίνωμα". Μέχρι και η αδερφή του Τζέιμς Καφετζή θέλησε να πάρει δημόσια θέση. Ενώ, το γεγονός σχολίασε και το Ευτυχείτε με την Κατερίνα Καινούργιου να ξεσπά στο πλατό.

«Είναι δυνατόν; Πες ότι η Άννα Μαρία έχει κάνει τα χείριστα, είναι δυνατόν να χρησιμοποιείς αυτή την ατάκα "καρκίνωμα"; Ένα παιχνίδι είναι…», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να λέει πως κανονικά έπρεπε να κοπεί στο μοντάζ και την Καινούργιου να συνεχίζει λέγοντας πως ο Αλέξης Παππάς είναι τραγικός.