Survivor 4 - Ηλίας: «Ο Ντάφι μου είπε τη μέρα που τσακωθήκαμε ότι "έσκισα" το εισιτήριό μου για τον τελικό»

«Πάει η ευκαιρία μου...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Ηλίας: «Ο Ντάφι μου είπε τη μέρα που τσακωθήκαμε ότι

«Βόμβα» έριξε λίγο πριν από το αγώνισμα ασυλίας για τον Τριαντάφυλλο ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος αναφέρθηκε σε μια προσπάθεια του συμπαίκτη του στο Survivor να τον προσεγγίσει, θεωρώντας πως θα φτάσει μέχρι τον τελικό.

Οι δύο παίκτες μοιάζει να έχουν τις διαφορές τους εσχάτως, με τον «Ντάφυ» να επιτίθεται στο συμπαίκτη του μπροστά στην κάμερα για την αντίδρασή του στο περιστατικό του Αλέξη με τον Κώστα. Ο Ηλίας δε θέλησε να ασχοληθεί με το θέμα, όταν τον ρώτησε ο Γιώργος Λιανός, ωστόσο ο συμπαίκτης του δεν τον άφησε σε ησυχία.

Ο Τριαντάφυλλος επαναλάμβανε διαρκώς, ότι ο Ηλίας και η υπόλοιπη ομάδα τον ειρωνεύεται για τα πάντα και ο τελευταίος, εκείνη τη στιγμή, έκανε την αποκάλυψη. «Ήρθε μια μέρα και μου είπε "Λιάκο, είσαι καλός παίκτης και πας για τελικό, αλλά με τον τρόπο σου πετάς το εισιτήριό σου". Αυτό είπε και σε άλλους έξι παίκτες», ανέφερε σε άλλο ένα περιστατικό, για το οποίο κατηγορείται ο «Ντάφυ» σε προσπάθεια να επηρεάσει τους συμπαίκτες του με κάποιο μέσο, θεωρώντας πως έχει ως «όπλο» την ψήφο του κοινού

Τα σχόλια του Ηλία για τον Τριαντάφυλλο στο Survivor 4

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«Είμαι σίγουρος ότι ο Ηλίας θα φτάσει στον τελικό»

Το πρωί της Παρασκευής, ένας κολλητός φίλος του Ηλία Μπόγδανου μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε για τη συμμετοχή του στο Survivor 4 και μεταξύ άλλων τόνισε πως είναι βέβαιος ότι ο τραγουδιστής θα φτάσει στον τελικό του ριάλιτι.

Ο Ηλίας Μπόγδανος από την πρώτη κιόλας μέρα που μπήκε στο παιχνίδι απέσπασε θετικά σχόλια από το κοινό, τόσο για την αγωνιστικότητά του όσο και για τον χαρακτήρα που δείχνει μέσα στην καλύβα.

Μάλιστα, στο επεισόδιο της Τετάρτης δε δίστασε να πάρει το μέρος της τριάδας των Μπλε μετά το ξέσπασμα της Χριστίνας στο συμβούλιο του νησιού.

«Παλιά μας έλεγαν ότι είμαστε αδέρφια. Μου αρέσει πολύ ο Ηλίας. Δεν έχει αποσπάσει ιδιαίτερα ανρητικά σχόλια και όσα έχει αποσπάσει είναι κυρίως χιουμοριστικά. Είμαι σίγουρος 100% ότι ο Ηλίας θα είναι στον τελικό. Έχει το mentallity του νικητή. Μας ζήτησε να προσέχουμε την κοπέλα του και τους γονείς του. Δεν είναι εύκολο να μαζευτούμε για να τον δούμε μαζί με την Αλεξάνδρα γιατί μένουμε σε άλλες περιοχές.

Δεν ξέρω αν είχε πρόταση για το φετινό YFSF, νομίζω πως όχι. Συνέπεσε και με το Survivor οπότε δεν νομίζω ότι το εξέτασε καν αυτό το ενδεχόμενο. Δεν είναι μικρό το ποσό που παίρνει, ειδικά για τις μέρες που βρισκόμαστε», είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Γιαννόπουλος.