Survivor 4 - Τριαντάφυλλος: "Ελάτε ρε παικταράδες στον τάκο μαζί μου αν τολμάτε"

Ένταση και πάλι στην ομάδα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Τριαντάφυλλος:

Σε επίθεση προς την κόκκινη ομάδα προχώρησε ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος ζήτησε από τους υπόλοιπους παίκτες, αν δεν φοβούνται, να βγουν μαζί του ως υποψήφιοι προς αποχώρηση, προκειμένου να μετρήσουν τη δημοτικότητά τους.

Ο Γιώργος Λιανός έδωσε το λόγο στην κόκκινη ομάδα, με αφορμή την υποψηφιότητα του τραγουδιστή προς αποχώρηση, με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να αναφέρεται στην ένταση στην παραλία και τον Γιώργο Κόρομι να αναφέρει πως με το τρέξιμο και το ζέσταμά του γελάνε το πανελλήνιο και ο Άγιος Δομίνικος.

Σε εκείνο το σημείο, ο «Ντάφυ» απάντησε πως το γέλιο θα έρθει, αλλά για άλλο λόγο, ζητώντας να έρθουν οι υπόλοιποι παίκτες στον τάκο μαζί του, καθώς θεωρεί, ότι αυτό είναι κάτι που φοβούνται, αν και αγωνιστικά έκανε τη διαφορά νικώντας... στο σπριντ του αιώνα τον Κώστα.

Η προτροπή του Τριαντάφυλλου στους συμπαίκτες του

Ασημακόπουλος για Ντάφυ: "Είσαι παίκτης τελικού"

Τη δική του... κωλοτούμπα φαίνεται πως ετοιμάζει στο Survivor ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος στην κουβέντα του με τον Τριαντάφυλλο στο επεισόδιο της Τρίτης (30/3), του εξήγησε πως είναι παίκτης τελικού.

Η φράση αυτή του παίκτη της κόκκινης ομάδας τη στιγμή, που έχει «κατακεραυνώσει» ουκ ολίγες φορές τον τραγουδιστή, τόσο για τη συμβίωση στην καλύβα όσο και για την αγωνιστικότητά του. Επειδή, όμως, μπορεί να κατανοεί τη δημοτικότητά του, φαίνεται πως έκανε την κίνησή του να τον πλησιάσει.

Συγκεκριμένα, όταν ο «Ντάφυ» είπε πως οι συμπαίκτες του, τον κορόιδευαν για το «ζέσταμα» στο αγώνισμα ασυλίας, ο Ασημακόπουλος αρνήθηκε πως το έκανε. Συνέχισε, μάλιστα, να πλέκει το εγκώμιο στον Τριαντάφυλλο, αναφέροντας τα χαμένα του κιλά και τονίζοντας πως ελπίζει να γίνει καλά στην υγεία του, καθώς είναι «παίκτης τελικού».