Αφροδίτη Γραμμέλη: «Η Βέλλη γύρισε από το Survivor και έχει βγάλει ένα σκασμό λεφτά»

«Την απασχολεί αν τώρα στο αεροδρόμιο οι δημοσιογράφοι κάνουν τη δουλειά τους;”

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αφροδίτη Γραμμέλη: «Η Βέλλη γύρισε από το Survivor και έχει βγάλει ένα σκασμό λεφτά»

Το μεσημέρι της Τετάρτης, η Αφροδίτη Γραμμέλη τα έβαλε με την Άννα Μαρία Βέλλη, με αφορμή την αντίδραση της όταν είδε τους δημοσιογράφους στον αεροδρόμιο, κατά την επιστροφή της στην χώρα.

Η πρώην παίκτρια της μπλε ομάδας επέστρεψε σήμερα το πρωί στην Αθήνα, και όπως ήταν αναμενόμενο πολλοί δημοσιογράφοι και φωτογράφοι την περίμεναν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος

Ωστόσο, η ίδια απέφυγε να δώσει απαντήσεις και να παραχωρήσει δηλώσεις, παρά το κυνηγητό των δημοσιογράφων.

Το συγκεκριμένο απόσπασμα σχολίασε η εκπομπή “Pop up” με την Αφροδίτη Γραμμέλη να δηλώνει χαρακτηριστικά: “Όλο αυτό είναι μια τηλεοπτική συνενοχή και από τις δύο πλευρές. Όποιος δεν θέλει το θέμα δεν πάει και όποιος δεν θέλει να δώσει το θέμα δεν το δίνει…Αυτή η εικόνα είναι τηλεοπτική.

Δεν κάνει καλό στους παίκτες ούτε στους δημοσιογράφους. Η Άννα Μαρία Βέλλη γύρισε από το Survivor, από το οποίο έχει βγάλει ένα σκασμό λεφτά, την απασχολεί τώρα αν στο αεροδρόμιο προσπαθούν οι δημοσιογράφοι να κάνουν τη δουλειά τους;”

Αφροδίτη Γραμμέλη για Άννα Μαρία Βέλλη

Οι πρώτες δηλώσεις της Άννας Μαρίας Βέλλη μετά την αποχώρηση της από το Survivor

Λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή της από το Survivor 4 η Άννα Μαρία Βέλλη μίλησε μέσω skype στην εκπομπή Love it και παραχώρησε τις πρώτες της δηλώσεις ρίχνοντας φως σε πολλά πράγματα.

«Εγώ πίστευα πως ο Νίκος δεν έπρεπε να δώσει τη Χριστίνα ως υποψήφια. Είχα πει να δώσει τον Αλέξη ή τη Μαριαλένα. Ο Αλέξης έχει δύναμη στα παιδιά, δε θα έπεφτα από τα σύννεφα αν μου έλεγαν πως ήταν δική του πρόταση να μην αγωνιστούν. Κάθε φορά που φέρναμε πόντο έβλεπα ξενερωμένα πρόσωπα. Ο Αλέξης θα πει κάτι για να δημιουργήσει ίντριγκα.

Θυμάμαι τον Σάκη να αποκαλεί τον Νίκο ψεύτη και να μην τον κοιτάει στα μάτια. Και ένα λεπτό μετά να παραδέχεται ότι το είπε. Και αυτός και η Μαριαλένα. Το ίδιο έγινε και με το “ξεφτίλες” Άκουσα τον Σάκη να λέει στον Νίκο ότι θα γυρίσει στο χωριό του και θα τον φτύνουν. Δεν ήταν πάλι καταγεγραμμένο. Ίσως είναι μια τακτική των παιδιών να δείχνουν την πραγματική τους συμπεριφορά off camera.

Ο Νίκος μπορεί να μιλήσει. Ότι είναι από χωριό και είναι λίγο πιο αυθόρμητος, δε σημαίνει πως δε μπορεί να βάλει τις προτάσεις σε μια σειρά. Όσες φορές έχω προσπαθήσει να “πατρονάρω” συμπεριφορές του Νίκου, είναι και οι μεγαλύτεροί μας καβγάδες.

Ο Ταβλαδάκης μας είχε πει πως έξω είμαστε οι πιο μισητοί παίκτες. Ήταν μπροστά ο James και ο Νίκος.

Ο Νίκος δεν είναι υποχείριο κανενός. Είναι ο πιο ξεροκέφαλος άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου.

Είμαι σίγουρη πως ο Σάκης μετέφερε πληροφορίες στη Μαριαλένα. Δεν ήταν ένας φίλος της Μαριαλένας. Έχουν ζήσει μαζί. Είναι ένας άνθρωπος που ήξερε πως θα την χειριστεί για να τη φέρει με το μέρος της. Η μεταστροφή της Μαριαλένας ήταν η μεγαλύτερη κωλοτούμπα στο παιχνίδι. Η παραμονή της στο παιχνίδι ήταν παραπάνω από τη φιλία μας. Έχουν έρθει πολύ κοντά με τον Σάκη. Τις τελευταίες μέρες κατέληξε να κοιμάται δίπλα στον Σάκη.

Η Ελευθερία και η Χριστίνα γνωρίζονται από έξω. Επηρεάστηκε η Χριστίνα για αυτά που έλεγε για μένα η Ελευθερία. Ο πιο διπρόσωπος είναι ο Αλέξης Παππάς. Θα ήθελα να κερδίσει το Survivor o Νίκος» είπε, μεταξύ άλλων, η Άννα Μαρία Βέλλη.