Survivor 4 - Ντάφυ κατά Κόρο: "Ήρθες από την Ουγγαρία να μας κοροϊδέψεις;"

Έξαλλος πάλι ο τραγουδιστής...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Ντάφυ κατά Κόρο:

Σε επίθεση εναντίον του Γιώργου Κόρομι προχώρησε αυτή την φορά ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος έκανε λόγο για τις ειρωνείες, για τις οποίες τον κατηγορεί σχετικά με τη Θεσσαλονίκη.

Ο «Ντάφυ» και η Μαριάνθη έχουν απομείνει, ουσιαστικά, μόνοι τους στην κόκκινη παραλία, με τους δύο να συζητούν την ειρωνική διάθεση του «Κόρο» προς τους Θεσσαλονικείς και, συγκεκριμένα, το ιδίωμα «με, σε» αντί για «μου, σου», που χρησιμοποιούν.

Κάπως έτσι, ο τραγουδιστής έγινε για ακόμη μια φορά έξαλλος και αναφέρθηκε σε αυτές τις ειρωνείες. «Τι πρόβλημα έχεις με μια λαϊκή κοπέλα σαν τη Μαριάνθη; Το πρόβλημα έχεις με τους Θεσσαλονικείς και την προφορά; Ήρθες από την Ουγγαρία να μας κοροϊδέψεις;», είπε χαρακτηριστικά.

Η "επίθεση" του Τριαντάφυλλου στον Κόρο

Τα στατιστικά των παικτών

Στη πρώτη θέση της κατάταξης των Survivors με ποσοστό νικών βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης ο Σάκης Κατσούλης!

Ο Σάκης Κατσούλης την Τρίτη (30/03) έκανε τρεις νίκες, σε αντίθεση με τον Τζέιμς που έκανε μόνο μια και έτσι τον προσπέρασε και βρίσκεται από σήμερα στη κορυφή της σχετικής λίστας.

Ο Τζέιμς Καφετζής από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και χτες βρισκόταν στη πρώτη θέση και δεν είχε χάσει επαφή ωστόσο πλέον τα πράγματα δυσκολεύουν για τον ίδιο αφού ο Σάκης μοιάζει ασταμάτητος! Πλέον ο τερματοφύλακας της ομάδας βρίσκεται στο 76.6% σε ποσοστό νικών, ενώ ο Τζέιμς Καφετζής έχει πέσει στο 74.8%! Όσο για την τρίτη θέση, είναι αρκετά πίσω και εκεί βρίσκεται μια γυναίκα και συγκεκριμένα από τη κόκκινη ομάδα.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ