Survivor 4: Η Χριστίνα τα έβαλε με την Καρολίνα: "Εγώ είμαι από το Μενίδι και δε μασάω"

Την είπες @@@

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Η Χριστίνα τα έβαλε με την Καρολίνα:

Η Χριστίνα Κεφαλά έβγαλε στη σέντρα την Καρολίνα Καλύβα λίγο πριν από το αγώνισμα επικοινωνίας στο Survivor, με την πρώτη να αποκαλύπτει το πώς είχε αποκαλέσιε κάποια στιγμή η δεύτερη τη Μαριάνθη Κάσδαγλη.

Συγκεκριμένα, η παίκτρια της μπλε ομάδας παρενέβη και μίλησε για τον τρόπο αντιμετώπισης της Μαριάνθης. Θέλησε, μάλιστα, να επισημάνει ένα συγκεκριμένο περιστατικό, σύμφωνα με το οποίο η Καρολίνα έβρισε άσχημα τη Μαριάνθη. Όσο κι αν η Καρολίνα προσπαθούσε να αποφύγει αυτή την αναφορά της Χριστίνας, εκείνη τελικά το είπε.

«Την είπες "@@@α", εγώ είμαι από το Μενίδι και δε μασάω να το πω», είπε, με τον Γιώργο Λιανό να τη διακόπτει σε εκείνο το σημείο.

Όσα ειπώθηκαν από την Χριστίνα

Τα στατιστικά των παικτών

Στη πρώτη θέση της κατάταξης των Survivors με ποσοστό νικών βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης ο Σάκης Κατσούλης!

Ο Σάκης Κατσούλης την Τρίτη (30/03) έκανε τρεις νίκες, σε αντίθεση με τον Τζέιμς που έκανε μόνο μια και έτσι τον προσπέρασε και βρίσκεται από σήμερα στη κορυφή της σχετικής λίστας.

Ο Τζέιμς Καφετζής από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και χτες βρισκόταν στη πρώτη θέση και δεν είχε χάσει επαφή ωστόσο πλέον τα πράγματα δυσκολεύουν για τον ίδιο αφού ο Σάκης μοιάζει ασταμάτητος! Πλέον ο τερματοφύλακας της ομάδας βρίσκεται στο 76.6% σε ποσοστό νικών, ενώ ο Τζέιμς Καφετζής έχει πέσει στο 74.8%! Όσο για την τρίτη θέση, είναι αρκετά πίσω και εκεί βρίσκεται μια γυναίκα και συγκεκριμένα από τη κόκκινη ομάδα.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ