Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Survivor 4: Αποχώρησε η Μαριάνθη Κάσδαγλη

Έτρεξαν όλοι να συγχαρούν την Ελένη που παρέμεινε...

Survivor 4: Αποχώρησε η Μαριάνθη Κάσδαγλη
Survivor 01.04.2021 01:13
Από Youweekly Team

Στο συμβούλιο του νησιού βρέθηκαν οι δύο ομάδες του Survivor μετά το αγώνισμα επικοινωνίας, στο οποίο κέρδισε η Μπλε ομάδα!

Εκεί ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας! Η μάχη δόθηκε μεταξύ της Μαριάνθης και της Ελένης Χαμπέρη, η οποία μάλιστα από τότε που ψηφίστηκε προς αποχώρηση είναι χάλια ψυχολογικά!

Η παίκτρια λοιπόν που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης είναι η Μαριάνθη, όπως σας είχαμε αποκαλύψει ήδη από το πρωί!

Οι συμπαίκτες της μόλις άκουσαν την αποχώρηση έτρεξαν πάνω στην Ελένη Χαμπέρη να την αγκαλιάσουν και να την συγχαρούν που παρέμεινε στο παιχνίδι!

Αποχώρησε η Μαριάνθη

Νικολέτα και Μαριάνθη μόνο που δεν πιάστηκαν στα χέρια

Σε ένα απίστευτο «ξεκατίνιασμα» προχώρησαν στο Survivor και λίγο πριν από το αγώνισμα επικοινωνίας, στο οποίο σας έχουμε ενημερώσει ποια ομάδα κερδίζει, η Νικολέτα Μαυρίδη και η Μαριάνθη Κάσδαγλη, με τη δεύτερη ειδικά να βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση τη στιγμή, που θα αποφασίζονταν τα ματσαρίσματα.

Όλα άρχισαν, μάλλον, όταν η Νικολέτα ζήτησε την Χριστίνα ως αντίπαλο, με την κόκκινη ομάδα να διαλέγει πρώτη. Σε εκείνο το σημείο είναι πιθανό να ειρωνεύτηκε τη σαλονικιώτικη προφορά της Μαριάνθης και το πρόβλημα ομιλίας της μπροστά στις κάμερες, κάτι που την έφερε έξω φρενών.

Η Μαριάνθη ζήτησε με φωνές και κραυγές το λόγο από την Νικολέτα, λέγοντας πως το ποτήρι έχει ξεχειλίσει, ενώ η Νικολέτα από την πλευρά της θεώρησε, ότι το σκηνικό είναι στημένο, προκειμένου να κερδίσει τη συμπάθεια του κόσμου. Η Μαριάνθη, στο τέλος, «ξέσπασε» σε δάκρυα, ενώ οι παίκτες και των δύο ομάδων μπήκαν στη μέση, για να τις χωρίσουν.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Νέος αρχηγός των Κόκκινων ο Ηλίας Μπόγδανος;

Survivor 4: Ο Πάνος Καλίδης συναντήθηκε με τον σύντροφο της Μαριαλένας, Γιώργο Λιβάνη

Share