Survivor 4 - highlights 31/3: Τα κλάματα του Μπόγδανου, ο τσακωμός Νικολέτας - Μαριάνθης και η αποχώρηση της

Στα... καλά νέα ο Τζέιμς Καφετζής δήλωσε πως είναι ερωτευμένος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - highlights 31/3: Τα κλάματα του Μπόγδανου, ο τσακωμός Νικολέτας - Μαριάνθης και η αποχώρηση της

Το χθεσινό επεισόδιο 31/3 του Survivor 4 μπορούμε να πούμε πως ήταν τα πιο έντονα και πιο... σοκαριστικά. Είδαμε τον Ηλία Μπόγδανο να βάζει τα κλάματα, αλλά και την Νικολέτα με την Μαριάνθη να έχουν έναν απίστευτο καβγά με χαρακτηρισμούς.

Από την άλλη, δεν έλειψαν οι τσακωμοί ούτε από την Μπλε ομάδα, με τον Τζέιμς ωστόσο να δηλώνει πως είναι ερωτευμένος.

Αυτά είναι τα highlights του Survivor 4

Τριαντάφυλλος: "Δάκρυζε το κούτσουρο! Αγκαλιά ήθελε να με πάρει"

Ο Τριαντάφυλλος φαίνεται να το πηγαίνει... σε άλλο επίπεδο για ακόμη μια φορά, όχι μόνο για την κόντρα του με την κόκκινη ομάδα, αλλά και τη σχέση του με το κούτσουρο, ενημερώνοντάς μας πως την ώρα που μιλούσαν, εκείνο δάκρυσε.

Ο γνωστός τραγουδιστής ήρθε σε ένταση για ακόμη μια φορά με την ομάδα του στο αγώνισμα ασυλίας, με αποτέλεσμα στο τέλος να... πει τον πόνο του στο κούτσουρο και να αρχίσει να βρίζει.

Η ιστορία αυτή φαίνεται, ότι έχει και συνέχεια, αφού είπε στη Μαριάνθη πως στην... κουβέντα τους κατάλαβε πως το κούτσουρο έδειξε κατανόηση και δάκρυσε με το τι του συνέβαινε.

Ντάφυ κατά Κόρο: "Ήρθες από την Ουγγαρία να μας κοροϊδέψεις;"

Σε επίθεση εναντίον του Γιώργου Κόρομι προχώρησε αυτή την φορά ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος έκανε λόγο για τις ειρωνείες, για τις οποίες τον κατηγορεί σχετικά με τη Θεσσαλονίκη.

Ο «Ντάφυ» και η Μαριάνθη έχουν απομείνει, ουσιαστικά, μόνοι τους στην κόκκινη παραλία, με τους δύο να συζητούν την ειρωνική διάθεση του «Κόρο» προς τους Θεσσαλονικείς και, συγκεκριμένα, το ιδίωμα «με, σε» αντί για «μου, σου», που χρησιμοποιούν.

Κάπως έτσι, ο τραγουδιστής έγινε για ακόμη μια φορά έξαλλος και αναφέρθηκε σε αυτές τις ειρωνείες. «Τι πρόβλημα έχεις με μια λαϊκή κοπέλα σαν τη Μαριάνθη; Το πρόβλημα έχεις με τους Θεσσαλονικείς και την προφορά; Ήρθες από την Ουγγαρία να μας κοροϊδέψεις;», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Παύλος Γαλακτερός εξήγησε το λόγο που "έδωσε" την Ελένη

Ο Παύλος Γαλακτερός βρέθηκε σε μια δύσκολη θέση στο Survivor, καθώς χρειάστηκε να υποδείξει ως υποψήφια προς αποχώρηση την Ελένη Χαμπέρη, την οποία και έθεσε στην κρίση του κοινού.

Η παίκτρια της κόκκινης ομάδας μόνο καλά δε δέχθηκε τη συγκεκριμένη εξέλιξη, κλαίγοντας όλη την νύχτα για το γεγονός αυτό. Το επόμενο πρωί δε σταμάτησε να δακρύζει, εξηγώντας πάντως, ότι καταλαβαίνει την κίνηση του φίλου της και πως δεν υπάρχει πρόβλημα μαζί του.

Ο Παύλος, από την πλευρά του, εξήγησε πως εκτιμά την προσπάθεια του Κώστα Παπαδόπουλου τον τελευταίο καιρό, θεωρώντας πως έχει ανέβει αγωνιστικά σε σημαντικό βαθμό, όντας καλύτερος και από τον ίδιο, με την υπόλοιπη ομάδα να το αποδέχεται.

Νικολέτα και Μαριάνθη μόνο που δεν πιάστηκαν στα χέρια

Σε ένα απίστευτο «ξεκατίνιασμα» προχώρησαν στο Survivor και λίγο πριν από το αγώνισμα επικοινωνίας, στο οποίο σας έχουμε ενημερώσει ποια ομάδα κερδίζει, η Νικολέτα Μαυρίδη και η Μαριάνθη Κάσδαγλη, με τη δεύτερη ειδικά να βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση τη στιγμή, που θα αποφασίζονταν τα ματσαρίσματα.

Όλα άρχισαν, μάλλον, όταν η Νικολέτα ζήτησε την Χριστίνα ως αντίπαλο, με την κόκκινη ομάδα να διαλέγει πρώτη. Σε εκείνο το σημείο είναι πιθανό να ειρωνεύτηκε τη σαλονικιώτικη προφορά της Μαριάνθης και το πρόβλημα ομιλίας της μπροστά στις κάμερες, κάτι που την έφερε έξω φρενών.

Η Μαριάνθη ζήτησε με φωνές και κραυγές το λόγο από την Νικολέτα, λέγοντας πως το ποτήρι έχει ξεχειλίσει, ενώ η Νικολέτα από την πλευρά της θεώρησε, ότι το σκηνικό είναι στημένο, προκειμένου να κερδίσει τη συμπάθεια του κόσμου. Η Μαριάνθη, στο τέλος, «ξέσπασε» σε δάκρυα, ενώ οι παίκτες και των δύο ομάδων μπήκαν στη μέση, για να τις χωρίσουν.

Ο Τζέιμς είναι ερωτευμένος! Μίλησε γι’ αυτό πρώτη φορά

Λίγο πριν από το αγώνισμα επικοινωνίας, στο οποίο σας έχουμε ενημερώσει ποια ομάδα κερδίζει, ο Γιώργος Λιανός σχολίασε στους παίκτες όσα συνέβησαν στο πάρτι της ένωσης και όσα είδε κι εκείνος απ'έξω!

Ο παρουσιαστής δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον Τζέιμς και στο πέσιμο που έκανε στην Τουρκάλα παίκτρια!

"Δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στον Τζέιμς τον γυπαετό, ο οποίος μας δείχνει τον λόγο που κάθε χρόνιο τα νησιά μας είναι γεμάτα από τουρίστες", είπε χαρακτηριστικά!

Μετά από γέλια μέχρι δακρύων από όλους τους παίκτες, ο Τζέιμς είπε: "Ελπίζω να μην βλέπουν Survivor στη Γερμανία μόνο" με τον Λιανό να του απαντάει: "Εκεί υπάρχει κάποιο αίσθημα δυνατός" με τον Ροδίτη να παραδέχεται πρώτη φορά τον έρωτά του!

Η Χριστίνα τα έβαλε με την Καρολίνα: "Εγώ είμαι από το Μενίδι και δε μασάω"

Η Χριστίνα Κεφαλά έβγαλε στη σέντρα την Καρολίνα Καλύβα λίγο πριν από το αγώνισμα επικοινωνίας στο Survivor, με την πρώτη να αποκαλύπτει το πώς είχε αποκαλέσε κάποια στιγμή η δεύτερη τη Μαριάνθη Κάσδαγλη.

Συγκεκριμένα, η παίκτρια της μπλε ομάδας παρενέβη και μίλησε για τον τρόπο αντιμετώπισης της Μαριάνθης. Θέλησε, μάλιστα, να επισημάνει ένα συγκεκριμένο περιστατικό, σύμφωνα με το οποίο η Καρολίνα έβρισε άσχημα τη Μαριάνθη. Όσο κι αν η Καρολίνα προσπαθούσε να αποφύγει αυτή την αναφορά της Χριστίνας, εκείνη τελικά το είπε.

«Την είπες "@@@α", εγώ είμαι από το Μενίδι και δε μασάω να το πω», είπε, με τον Γιώργο Λιανό να τη διακόπτει σε εκείνο το σημείο.

Κράξιμο σε Τζέιμς και Μπάρτζη: «Είστε περαστικοί και τουρίστες...»

Σε άγριο κράξιμο προς τον Τζέιμς Καφετζή και τον Νίκο Μπάρτζη προχώρησε η κλίκα, η οποία για ακόμη μια φορά τους χαρακτήρισε με διάφορους τρόπους, όπως «περαστικοί» και «τουρίστες».

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Σάκης Κατσούλης ζήτησε από τον Νίκο να μπει ξανά η σημαία της μπλε ομάδας στο κέντρο της καλύβας κάθετα, ώστε να φαίνεται, και όχι μέσα σε αυτή για να τους καλύπτει.

Με αφορμή αυτό το γεγονός, τόσο αυτός όσο και ο Αλέξης Παππάς τα έβαλαν μαζί τους, με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να συμφωνεί.

Οι τρεις τους επεσήμαναν, ότι οι δύο παίκτες δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα, για να βοηθήσουν στην καλύβα, προμηνύοντας ουσιαστικά πως σε επόμενο συμβούλιο θα ψηφιστούν και πάλι.

Νικήτρια η Μπλε ομάδα στο αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία

Νικητές ήταν για ακόμη μια φορά οι «Μπλε» στο αγώνισμα επικοινωνίας του Survivor, με την ομάδα όχι απλά να το γυρίζει απέναντι στην κόκκινη, αλλά και να τη «διαλύει» κιόλας με ένα φοβερό σερί.

Ο αγώνας ξεκινούσε εντελώς διαφορετικά για τις δύο ομάδες, καθώς οι «Κόκκινοι» ξεκίνησαν με 4-0 και όλα έδειχναν να κυλούν καλά, αλλά οι «Μπλε» έχουν αποδείξει, ότι γνωρίζουν καλά πώς να ανατρέπουν την εις βάρος τους κατάσταση.

Μετά το 5-2, η μπλε ομάδα έκανε ένα σερί 8-0 και νίκησε με 10-5, «διαλύοντας» τους «Κόκκινους» σε μια μεγάλη της νίκη, όπως σας είχαμε ενημερώσει.

Ξέπσασε σε κλάματα ο o Ηλίας Μπόγδανος

Αγώνα επάθλου είχαμε στο σημερινό επεισόδιο του Survivor - με την Μπλε ομάδα να κερδίζει - αλλά λίγο πριν ο Ηλίας Μπόγδανος ξέσπασε σε κλάματα!

Ο τραγουδιστής μιλώντας στην κάμερα αποκάλυψε ότι του λείπουν πολύ τα αγαπημένα του πρόσωπα. Πιο αναλυτικά, ο Ηλίας Μπόγδανος αναφέρθηκε στους γονείς του που σκέφτεται έντονα.

"Μετά από τόσο καιρό και μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει και με την ένωση που μας έχει φέρει μία αλλαγή εγώ σκέφτομαι πάρα πολύ τους δικούς μου, την οικογένειά μου. Σκέφτομαι συνέχεια τους γονείς μου...Δεν μπορώ ρε φίλε, δεν μπορώ να κλάψω πάλι....

Έχω κάνει ένα pause στην πίσω μου ζωή και προσπαθώ να το δω να ζω το εδώ, αλλά η επικοινωνία σε πάει πάλι λίγο πίσω και σκέφτεσαι τους δικούς σου ανθρώπους. Πάντως ότι και να γίνει και να μην το πάρουμε το έπαθλο θέλω να ξέρω να του το σκέφτομαι όλη την ώρα και το πρωί και το βράδυ έστω για ένα λεπτό και παίρνω δύναμη και όταν πάω να τρέξω στο run πάλι τους σκέφτομαι", είπε χαρακτηριστικά!

Άγριος καβγάς ανάμεσα σε Σάκη - Νίκο και Τζέιμς

Το μεγάλο τους ζήτημα αυτήν την φορά ήταν η τοποθέτηση της σημαίας της μπλε ομάδας στον νέο τους χώρο, με τον James Καφετζή και τον Νίκο Μπάρτζη να στρέφονται ενάντια των συμπαικτών τους λέγοντας ότι την ξέχασαν όταν έφυγαν από την παραλία που έμεναν νωρίτερα και την κουβαλούσαν οι δυο τους.

Τα αίματα ξαφνικά άναψαν με τον Σάκη Κατσούλη και τον Νίκο Μπάρτζη να έρχονται κυριολεκτικά με πρόσωπο με πρόσωπο και με τον τελευταίο να αναφέρει ότι θυμήθηκαν την σημαία μετά από τόσες ημέρες. Μάταια η Μαριαλένα Ρουμελιώτη κι η Ελευθερία Ελευθερίου φώναζαν ότι όλοι είναι ομάδα κι ότι η σημαία δεν είναι του James και του Νίκου. Οι δυο τους κάρφωσαν την σημαία στο σημείο που ήθελαν.

Τριαντάφυλλος για Ηλία: "Είσαι ψεύτης και υπούλο-μαν"

Στο συμβούλιο του νησιού βρέθηκαν οι δύο ομάδες του Survivor μετά το αγώνισμα επικοινωνίας, στο οποίο κέρδισε η Μπλε ομάδα!

Ο Γιώργος Λιανός έδωσε το λόγο στον Τριαντάφυλλο για να σχολιάσει την υποψηφιότητά του και εκείνη την ώρα ο Ηλίας Μπόγδανος πήρε το λόγο και αποκάλυψε όλα όσα του είπε off camera ο τραγουδιστής, ο οποίος φυσικά και δεν τα παραδέχτηκε και τον είπε ψεύτη!

"Ρουφιάνε ρουφιανάκο Μπόγδανε να δω μόλις βγεις τι καριέρα θα κάνεις μετά στη μουσική εσύ που μου πας κόντρα", δήλωσε ο Ηλίας πως του είπε ο Ντάφυ!

Ο Ντάφυ από τη μεριά του υπερασπίστηκε τον εαυτό του λέγοντας την δική του οπτική για το ίδιο θέμα και χαρακτήρισε τον Μπόγδανο "Υπουλο-μαν"!

Αποχώρησε η Μαριάνθη Κάσδαγλη

Στο συμβούλιο του νησιού βρέθηκαν οι δύο ομάδες του Survivor μετά το αγώνισμα επικοινωνίας, στο οποίο κέρδισε η Μπλε ομάδα!

Εκεί ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας! Η μάχη δόθηκε μεταξύ της Μαριάνθης και της Ελένης Χαμπέρη, η οποία μάλιστα από τότε που ψηφίστηκε προς αποχώρηση είναι χάλια ψυχολογικά!

Η παίκτρια λοιπόν που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης είναι η Μαριάνθη, όπως σας είχαμε αποκαλύψει ήδη από το πρωί!

Οι συμπαίκτες της μόλις άκουσαν την αποχώρηση έτρεξαν πάνω στην Ελένη Χαμπέρη να την αγκαλιάσουν και να την συγχαρούν που παρέμεινε στο παιχνίδι!