Survivor 4 - tweets: "Ο μεγαλύτερος φόβος της ζωής μας να μην καταντήσουμε σαν Ηλία, Κόρο και Νικολέτα"

Η κίνηση της Κόκκινης ομάδας στο χθεσινό συμβούλιο που εξόργισε τους τηλεθεατές

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - tweets:

Εκτός εαυτού βγήκαν οι τηλεθεατές του Survivor το βράδυ της Τετάρτης μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού πως η Μαριάνθη αποχωρεί από το παιχνίδι! Το Youweekly.gr ήξερε από νωρίς το πρωί πως αυτή θα είναι η παίκτρια που θα φύγει και σας το είχε γράψει αλλά... κανείς δεν προμήνυε τι θα έκανε η Κόκκινη ομάδα στο άκουσμα της είδησης αυτής...

Οι κόκκινοι έχοντας χάσει τα δύο αγωνίσματα ασυλίας, πήγαν στο στίβο μάχης για να διεκδικήσουν έστω το έπαθλο επικοινωνίας, όμως και πάλι δεν τα κατάφεραν. Με μία απίστευτη ανατροπή, οι μπλε κέρδισαν με 10-5 ενώ έχαναν 5-2 και έτσι κέρδισαν και αυτό το έπαθλο.

Πριν ξεκινήσει το αγώνισμα, η Μαριάνθη έγινε έξω φρενών με τη Νικολέτα, καθώς εκείνη την κορόιδευε για τον τρόπο που μιλάει στις κάμερες.

Εκεί φάνηκε για άλλη μια φορά, πως πέρα από τον Τριαντάφυλλο, ο επόμενος στόχος των κόκκινων ήταν η Μαριάνθη. Κανείς από την ομάδα της, πέρα του τραγουδιστή, δεν πήγε να την ηρεμήσει και στο τέλος του επεισοδίου φάνηκε για τα καλά, πως η υποπλοίαρχος ήταν ένα άτομο που δεν το υπολόγιζε κανείς στην ομάδα εκτός από τον «Ντάφυ».

Όταν στο συμβούλιο ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την αποχώρηση της Μαριάνθης, όλοι πήγαν και αγκάλιασαν την Ελένη, αφήνοντας μόνους τους τον Τριαντάφυλλο και τη Μαριάνθη.

Αυτό το πλάνο εξόργισε κάποιους από τους τηλεθεατές και τους χρήστες στο Twitter, οι οποίοι ανέβασαν στο hashtag #SurvivorGR αναρτήσεις και σχολίασαν αυτή την απαράδεκτη κίνηση.

Τα tweets των τηλεθεατών για το Survivor

Survivor twitter

Survivor αποχώρηση

Survivor Κόκκινη ομάδα

Survivor παίκτες