Survivor 4 - Πάνος Καλίδης: «Είμαι με τους Κόκκινους»

Άλλαξε στρατόπεδο ο τραγουδιστής

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Πάνος Καλίδης: «Είμαι με τους Κόκκινους»

Λίγος καιρός έχει περάσει από την μέρα που ο Πάνος Καλίδης ανακοίνωσε την οικειοθελή αποχώρησή του από το Survivor 4 και πλέον ο τραγουδιστής φαίνεται πως έχει αλλάξει άποψη για τις ομάδες του παιχνιδιού και υποστηρίζει τους Κόκκινους.

O Πάνος Καλίδης, λίγο μετά την είσοδό του στο House of Fame, συναντήθηκε με την Κόνι Μεταξά και εκείνη τον παρακάλεσε να της δώσει ένα αποκλειστικό για το Survivor. Ο αγαπημένος τραγουδιστής, χαμογέλασε και της αποκάλυψε πως τώρα που αποχώρησε από το παιχνίδι είναι με τους Κόκκινους.

Η Κόνι Μεταξά ενθουσιάστηκε με την αποκλειστική πληροφορία που της έδωσε ο Πάνος Καλίδης και εννοείται το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

Η αποκάλυψη του Πάνου Καλίδη για το Survivor 4

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«Ο Καλίδης ολοκλήρωσε το στόχο του, μάζεψε τα λεφτά που ήθελε»

Ο Κρις Σταμούλης μετά την άκρως αποκαλυπτική και αποκλειστική συνέντευξη στο Youweekly,μετά την αποχώρηση του από το Survivor 4, μίλησε για τον Πάνο Καλίδη.

Ο δικηγόρος, μιλώντας στο περιοδικό Τηλεθεατής, "άδειασε" τον πρώην συμπαίκτη του λέγοντας πως μάζεψε τα χρήματα που ήθελε και αποχώρησε.

Την οικειοθελή αποχώρηση του Πάνου Καλίδη την περιμένατε;

Νομίζω ότι ολοκλήρωσε το στόχο του, μάζεψε τα λεφτά που ήθελε, συν το γεγονός ότι τον κούρασε το παιχνίδι. Επομένως το περίμενα, όχι όμως τόσο σύντομα.

Survivor 4 Κρις Σταμούλης για Καλίδη

Θεωρείτε ότι αδικήθηκε με την επίθεση που δέχτηκε;

Όταν ήμουν εγώ υποψήφιος, έλεγα ότι ο Πάνος είναι αδύναμος αγωνιστικά και ο Τζέιμς και οι άλλοι τον υπερασπίζονταν. Και μόλις έφυγα, ο Τζέιμς άρχισε να λέει αυτά που έλεγα. Για να διώξει εμένα, ακολούθησε μια στρατηγική υπερασπιζόμενος τον Πάνο. Μετά ο Πάνος πήγε με τον Σάκη, και εκείνος έλεγε αυτά που έλεγα εγώ. Δεν θεωρώ όμως ότι αδικήθηκε, γιατί αγωνιστικά ήταν ο πιο αδύναμος παίκτης.