Survivor 4 - Αφροδίτη Σκαφίδα: «Η Μαριαλένα είχε πει ότι "αν μπει ο Σάκης στο παιχνίδι εγώ δεν θα μπω"»

«Έχω ακούσει ότι χώρισαν άγρια και πιστεύω ότι ισχύει»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Αφροδίτη Σκαφίδα: «Η Μαριαλένα είχε πει ότι

Το μεσημέρι της Πέμπτης, η Αφροδίτη Σκαφίδα, η οποία είχε βρεθεί σε τελικό του Survivor 4, μίλησε για τον νέο κύκλο του ριάλιτι, καθώς και για τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη τους οποίους γνωρίζει προσωπικά.

Η ίδια αποκάλυψε πως ο Σάκης είχε χωρίσει άσχημα με τη Μαριαλένα, κάτι που έχουμε ήδη μάθει από ανθρώπους που επίσης βρίσκονταν κοντά στο ζευγάρι, ενώ την ίδια στιγμή εξήγησε πως η Μαριαλένα δεν ήθελε να βρίσκεται στην ίδια ομάδα με τον πρώην σύντροφό της.

H αποκάλυψη της Αφροδίτης Σκαφίδα για τον Σάκη, τη Μαριαλένα και το Survivor 4

«Υπήρχαν παιδιά που προσπάθησαν να πάρουν χρήματα μαζί τους, αλλά η παραγωγή μας είχε ψάξει τα πράγματα. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Σάκης Κατσούλης με συμβουλεύτηκαν πριν μπουν στο παιχνίδι. Ο Ασημακόπουλος με ρώτησε αν μπορεί να γυμνάζεται μέσα στο παιχνίδι και του είπα… ξέχνα το.

Ο Σάκης έχει δείξει έναν διαφορετικό χαρακτήρα από αυτόν που έχω δει εγώ. Είχε δει το παιχνίδι και ήθελε να δείξει το πιο σκληρό του πρόσωπο Στο παιχνίδι είναι πιο άγριος και σκληρός, ενώ στη ζωή του δεν είναι έτσι. Δεν ξέρω το λόγο που χώρισε με τη Μαριαλένα. Έχω ακούσει ότι χώρισαν άγρια και πιστεύω ότι ισχύει. Ο Σάκης δεν ήξερε ότι θα μπει στο Survivor.

Σάκης Μαριαλένα χωρισμός

Πιστεύω ότι η παραγωγή είχε βάλει στο πρόγραμμα να βάλει χωριστά τη Μαριαλένα και τον Σάκη. Η Μαριαλένα είχε πει ότι “αν μπει ο Σάκης στο Survivor εγώ δεν θα μπω”. Η παραγωγή είπε στον Σάκη τελευταία στιγμή να μπει. Ίσα που πρόλαβα να τον δω. Είπα στον Σάκη ότι θα μπει στη μπλε ομάδα γιατί η παραγωγή θέλει να φέρει ίντριγκα.

Έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση με τον Acun, έχει πει και ο ίδιος ότι είμαι η αγαπημένη του παίκτρια και με έχει καλέσει και στην Τουρκία. Είχε στείλει το ιδιωτικό του αεροπλάνο να με πάρει και μέσα ήταν όλα χρυσά, έμεινα στη βίλα του. Είναι πάρα πολύ οικείος, σαν να είσαι με έναν φίλο σου», είπε χαρακτηριστικά η Αφροδίτη Σκαφιδά.

"Ο Σάκης μου είχε πει ότι την «πέφτει» στη Μαριαλένα"

Το μεσημέρι της Τρίτης η Άννα Μαρία παραχώρησε τις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το Survivor. Μεταξύ άλλων εννοείται πως αναφέρθηκε και στην πρώην φίλη της, Μαριαλένα.

"Η συμπεριφορά της Μαριαλένας εκτός ότι είναι η μεγαλύτερη πληγή μέσα στο παιχνίδι είναι από συναισθηματικό επίπεδο, είναι και η μεγαλύτερη κωλοτούμπα. Η παραμονή της στο παιχνίδι φαίνεται ότι ήταν πάνω από την φιλία μας. Όταν πρωτομπήκε ο Σάκης εγώ έκανα μια συζήτηση μαζί του και την είχα ρωτήσει της την πέφτεις; και μου είχε πει χιουμοριστικά ναι και είχαμε γελάσει.

Αν θέλουν να είναι ξανά μαζί και είναι όντως ευτυχισμένοι, εγώ τους το εύχομαι μέσα από την ψυχή μου"