Survivor 4: Δείτε για πρώτη φορά τον Τζέιμς Καφετζή ξυρισμένο

Δεν υπάρχει ίχνος από το κόκκινο μούσι του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Δείτε για πρώτη φορά τον Τζέιμς Καφετζή ξυρισμένο

O James Καφετζής είναι 24 ετών και κανονικά μένει στη Ρόδο, μην κοιτάτε τώρα που βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες του Survivor. Δουλεύει στην οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται με ναυτιλιακά είδη, τουριστικά ιστιοφόρα και διοργανώνει πάρτι σε πλοία. Έχει σπουδάσει φαρμακευτική χημεία στην Αγγλία.

Ζει και αναπνέει για τη θάλασσα και μάλιστα πριν δύο χρόνια διέσχισε με ένα ιστιοπλοϊκό τον Ατλαντικό Ωκεανό παρέα με τον πατέρα του και τον αδερφό του, τρώγοντας για 20 ημέρες από ένα παξιμάδι την ημέρα. Θεωρεί ότι η πείνα είναι παιχνίδι μυαλού και ότι μπορεί αν ανταπεξέλθει.

Μεταξύ άλλων, πριν μπει στο παιχνίδι είχε δηλώσει πως αυτό που θα του λείψει είναι το κινητό του, μιας και είναι εθισμένος στα social media. Τον ενοχλούν η αδικία, το κουτσομπολιό. Η ασυλία είναι το πιο σημαντικό έπαθλο για εκείνον, γιατί έτσι θα μπορέσει να παραμείνει περισσότερο στο παιχνίδι.

Αυτός είναι, λοιπόν, ο Τζέιμς Καφετζής που έχει καταφέρει να μείνει στον Άγιο Δομίνικο παραπάνω από 3 μήνες και να συζητηθεί όσο κανείς άλλος παίκτης.

Όσον αφορά την εμφάνισή του, στα social media έχει πάρει πολλά σχόλια για τα κόκκινα... γένια του! Έτσι τον είδαμε πρώτη φορά, έτσι τον γνωρίσαμε! Έχετε αναρωτηθεί ποτέ, όμως, πως θα ήταν χωρίς αυτά;

ΚΑφετζής Survivor ΣΚΑΙ

Επειδή εμείς το αναρωτηθήκαμε, κάναμε μια έρευνα στο προφίλ του στο instagram και βρήκαμε απίθανο φωτογραφικό υλικό!

Φωτογραφίες του Τζέιμς Καφετζή χωρίς μούσια

Τζέιμς Καφετζής Survivor

Τζέιμς Καφετζή ξυρισμένος Survivor

Κάποιοι, τον έχουν βαφτίσει και ως δίδυμο αδερφό του Πρίγκιπα Χάρι και δεν έχουν άδικο αν δείτε αυτές εδώ τις φωτογραφίες.

Ο Τζέιμς είναι ερωτευμένος!

Λίγο πριν από το αγώνισμα επικοινωνίας της Τετάρτης ο Γιώργος Λιανός σχολίασε στους παίκτες όσα συνέβησαν στο πάρτι της ένωσης και όσα είδε κι εκείνος απ'έξω!

Ο παρουσιαστής δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον Τζέιμς και στο πέσιμο που έκανε στην Τουρκάλα παίκτρια!

"Δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στον Τζέιμς τον γυπαετό, ο οποίος μας δείχνει τον λόγο που κάθε χρόνιο τα νησιά μας είναι γεμάτα από τουρίστες", είπε χαρακτηριστικά!

Μετά από γέλια μέχρι δακρύων από όλους τους παίκτες, ο Τζέιμς είπε: "Ελπίζω να μην βλέπουν Survivor στη Γερμανία μόνο" με τον Λιανό να του απαντάει: "Εκεί υπάρχει κάποιο αίσθημα δυνατός" με τον Ροδίτη να παραδέχεται πρώτη φορά τον έρωτά του!