Survivor 4: Η μέχρι στιγμής χρυσή 5αδα του παιχνιδιού

Έχουν τα καλύτερα στατιστικά κι αν δεν αλλάξει κάτι πάνε στον τελικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Η μέχρι στιγμής χρυσή 5αδα του παιχνιδιού

Οι εξελίξεις και οι πληροφορίες για το τι συμβαίνει στο Survivor δεν σταματούν! Μόλις πριν λίγο σας αποκαλύψαμε κάποια άσχημα παρασκήνια που δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Κόρομι, ο οποίος μέχρι πριν λίγο καιρό βρισκόταν στα φαβορί για τον τελικό!

Τώρα, όμως, φαίνεται πως το κομμάτι της παραλίας του έχει αποσπάσει περισσότερο την προσοχή με αποτέλεσμα να μην έχει ενέργεια και να μην αποδίδει καλά στα αγωνίσματα! Τα στατιστικά του έχουν πέσει πολύ και με λίγα λόγια βρίσκεται εκτός της - μέχρι στιγμής - χρυσής πεντάδας του παιχνιδιού.

Η χρυσή 5αδα του φετινού Survivor

Ο Τζέιμς Καφετζής σύμφωνα με τα στατιστικά που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο είναι ο πρώτος στη λίστα ενώ μετά ακολουθεί ο Σάκης Κατσούλης που βρίσκεται πολύ κοντά του. Στις επόμενες τρεις θέσεις ακολουθούν με την σειρά Καρολίνα, Μπόγδανος και Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Πότε γίνεται ατομικό το παιχνίδι

Μετά την ένωση των παικτών στο Survivor έχουμε δει τις ισορροπίες να αλλάζουν πλήρως και νέες κλίκες να σχηματίζονται στο παιχνίδι, όπως αυτή του Ντάφυ και του Παπαδόπουλου που θα δούμε μέσα στις επόμενες ημέρες... Ωστόσο το παιχνίδι βρίσκεται λίγο πριν την τελική ευθεία για να γίνει ομαδικό...

Εκεί να δείτε τι έχει να γίνει...

Σύμφωνα με πληροφορίες το παιχνίδι θα ξεκινήσει να γίνεται ομαδικό δυο εβδομάδες μετά το Πάσχα. Είστε έτοιμοι γι' αυτό; Γιατί τότε θα πέσουν όλες οι μάσκες...

Να σημειώσουμε ότι το Πάσχα φέτος πέφτει από 30/4/2021 έως 3/5/2021!

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο Instagram για περισσότερα Survivor spoils