Survivor 4: Νέα επίθεση στην Ανθή Σαλαγκούδη - «Όλη η Ελλάδα ακούει το όνομά σου και ξερνάει»

Η παρουσιάστρια ξεμπρόστιασε τον follower που της έστειλε το απαράδεκτο μήνυμα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Νέα επίθεση στην Ανθή Σαλαγκούδη - «Όλη η Ελλάδα ακούει το όνομά σου και ξερνάει»

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ανθή Σαλαγκούδη θέλησε να ξεμπροστιάσει έναν follower της που της έκανε μία νέα επίθεση λέγοντάς της πως μετά το Survivor 4 όλη η Ελλάδα ακούει το όνομά της και ξερνάει.

Η παρουσιάστρια βρέθηκε χθες στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα χιλιάδες μηνύματα που δέχθηκε μετά από την αποχώρησή της από το Survivor 4.

«Όταν πήρα το κινητό μου, η αδερφή μου είπε τι συνέβη. Μου είπε να είμαι πάρα πολύ προσεκτική, όταν θα διαβάζω αυτά που λένε στα social media. Φοβήθηκε για την αντίδραση μου. Εφόσον με προετοίμασε, ήμουν πάρα πολύ ψύχραιμη. Απλά δεν ήθελα να στεναχωρηθούν οι γονείς μου. Ξεκίνησα να διαβάζω το Instagram, το Twitter το απέφυγα, αλλά έμαθα ότι έγινα trend», είπε μεταξύ άλλων στο Tik Talk η Ανθή Σαλαγκούδη.

Η ανάρτηση της Ανθής Σαλαγκούδη για την επίθεση που δέχθηκε μετά το Survivor 4

Η Ανθή Σαλαγκούδη ανέβασε το στιγμιότυπο στα Insta Stories της και έγραψε: «Εσείς είχατε σήμερα κανένα περιστατικό διαδικτυακού bullying ή κύλησε ομαλά η μέρα σας;».

Ανθή Σαλαγκούδη διαδικτυακό bullying

«Στεναχωρήθηκα πολύ με αυτό που είπε ο μπαμπάς της Σαλαγκούδη»

Βίντεο από την συνέντευξη της Ανθής Σαλαγκούδη στο Tik Tak, πρόβαλαν στην εκπομπή Ευτυχείτε και η Κατερίνα Καινούργιου συγκινήθηκε και στεναχωρήθηκε πολύ με τις δηλώσεις που έκανε ο πατέρας της.

Η παρουσιάστρια είπε πως ήταν πολύ συγκινητικό που δήλωσε ότι έχει κάνει κακό στο παιδί του το όνομα του, καθώς ήταν πρώην πολιτικός.

«Πωπω παιδιά συγκινήθηκα, στεναχωρήθηκα πολύ με αυτό που είπε ο μπαμπάς της ότι έχω κάνει κακό με το όνομά μου στο παιδί μου… Όλο αυτό το έχουν δημιουργήσει τα social, οι εκπομπές, οι πάντες… δεν είχαμε πει ποτέ κάτι αρνητικό για τον μπαμπά της προς Θεού. Ήταν πολύ συγκινητικό...», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Ανθή Σαλαγκούδη Survivor 4