Survivor 4 - Φίλος Αλέξη: «Τα παιδιά του έχουν κάνει τη ζωή δύσκολη σε ακραίο βαθμό»

«Είναι ενωτικός άνθρωπος, δεν καταλαβαίνω γιατί φαίνεται το αντίθετο»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Φίλος Αλέξη: «Τα παιδιά του έχουν κάνει τη ζωή δύσκολη σε ακραίο βαθμό»

Παιδικός φίλος του Αλέξη Παππά, μίλησε στην εκπομπή Έλα χαμογέλα για την μέχρι σήμερα πορεία του μέσα στο Survivor 4 και τους τσακωμός που έχει δημιουργήσει λόγω της συμπεριφοράς του που έχει σχολιαστεί πολύ αρνητικά.

«Είμαστε φίλοι από τα 12 μας δηλαδή 23 χρόνια» είπε στην εκπομπή ο Στέφανος Τζήκας για τον καλό του φίλο, που έχει παίξει και στις 8 Λέξεις του ΣΚΑΙ.

«Μπορεί να φαίνεται εκδικητικός, αλλά αυτά τα παιδιά του έχουν κάνει τη ζωή δύσκολη επί ένα μήνα σε ακραίο βαθμό. Η ΄Αννα Μαρία Βέλλη δεν δικαιούται να μιλάει για διπροσωπία γιατί άλλαξε τη γνώμη της μέσα σε λίγο διάστημα για τον Αλέξη. Για τον χαρακτηρισμό “καρκίνωμα” στην Άννα Μαρία δεν συμφωνώ», είπε για τον Αλέξη Παπά και τα όσα έχει ζήσει στο παιχνίδι.

«Ο Αλέξης είναι ένας ήρεμος άνθρωπος. Όπως είναι στη ζωή είναι και στο παιχνίδι. Είναι ενωτικός άνθρωπος, δεν καταλαβαίνω γιατί φαίνεται το αντίθετο», συμπλήρωσε.

Η ιστορία ζωής του Αλέξη Παππά πριν μπει στο Survivor 4

Αλέξης Παππάς Survivor

Τα ναρκωτικά και οι ανήθικες προτάσεις

Απομονωμένος στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου με μόνη παρέα ένα βιβλίο και τη φωτισμένη μεγαλούπολη της Νέας Υόρκης στο παρασκήνιο, μετρούσε τις ώρες μέχρι το επόμενο catwalk και casting. Ο «Alexis from Greece», όπως συστηνόταν, έχει περπατήσει στις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου, εκπροσωπώντας τους ισχυρότερους οίκους μόδας.

Είναι γεγονός πως, αν δεν επέστρεφε μόνιμα στην Ελλάδα, θα μπορούσε να κάνει διεθνή καριέρα μέχρι σήμερα, δίπλα σε ονόματα παγκοσμίου βεληνεκούς. Μόνο τυχαίο δεν ήταν το ντουμπλάρισμα που έκανε στο σώμα του Αντόνιο Μπαντέρας για χάρη διαφήμισης - θα ακολουθήσει, χρόνια αργότερα, αντίστοιχο ντουμπλάζ και στον Σάκη Ρουβά.

Μιλώντας για την καριέρα του θα παραδεχτεί πως «όλα παίζουν». Και ναρκωτικά, αλλά και ανήθικες προτάσεις, αφού στο παρελθόν τού είχαν προτείνει να γίνει συνοδός κυριών, κάτι που εκείνος αρνήθηκε. Όλα ξεκίνησαν σε ηλικία 19 ετών, μετά από παρότρυνση της τότε κοπέλας του, που έβλεπε πως ο χώρος του ταιριάζει. «Μου έλεγε συνεχώς ότι θα πρέπει να ασχοληθώ με το μόντελινγκ.

Εγώ ήμουν αντίθετος με αυτό, πίστευα ότι δεν μου πήγαινε, ότι είναι κάτι έξω από τα νερά μου. Δεν ήξερα μέχρι τότε ούτε να ποζάρω ούτε να φωτογραφίζομαι, δεν ήθελα να ξεκινήσω μια δουλειά που δεν γνώριζα καν και να αρχίσω να δουλεύω με κάτι άγνωστο», θα δηλώσει συγκεκριμένα. Πολλές γυναίκες μπορεί να την ευγνωμονούν γι' αυτή την πρόταση, εκείνος όμως δεν έχει και τις καλύτερες αναμνήσεις από τότε, καθώς, όπως συμπλήρωσε, τον απάτησε!