Πάνος Καλίδης: Απάντησε για την σχέση της Μαριαλένας με τον Γιώργο Λιβάνη

«Δεν ξέρω αν θα την περιμένει...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πάνος Καλίδης: Απάντησε για την σχέση της Μαριαλένας με τον Γιώργο Λιβάνη

Το απόγευμα της Κυριακής, ο Πάνος Καλίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Σου Κου Family» και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην σχέση Γιώργου Λιβάνη και Μαριαλένας στο Survivor.

Ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης των Μπλε γνωρίζει προσωπικά τον νυν σύντροφο της Μαριαλένας για αυτό και όταν ρωτήθηκε για την σχέση που έχουν, ο Πάνος φάνηκε να έρχεται σε αρκετά δύσκολη θέση. Στο μεταξύ, και η Άννα Μαρία αναφέρθηκε στην σχέση που έχει ο Σάκης με την Μαριαλένα!

Οι δηλώσεις του Πάνου Καλίδη για την σχέση Γιώργου Λιβάνη και Μαριαλένας

«Δεν ξέρω αν ο Γιώργος Λιβάνης θα περιμένει την Μαριαλένα… Εξαρτάται από το πόσο δυνατή θα είναι η σχέση, δεν μπορώ να το ξέρω αυτό. Τον Γιώργο τον ξέρω επειδή είναι συνεργάτης της συζύγου μου κι από τα social media.

Μιλάμε για την δουλειά μας. Ε, δεν ξέρω.. Δεν ξέρω τόσο προσωπικά πράγματα. Δεν ξεκινήσαμε να συζητήσουμε κάτι τέτοιο. Μέχρι που ήμουν μέσα, εγώ ήξερα ότι η Μαριαλένα έχει κάτι σοβαρό έξω. Αυτό ήξερα και θα το σεβαστώ.»

Ο Πάνος Καλίδης αμέσως μετά αναφέρθηκε και στον Τριαντάφυλλο

«Τον συμπαθώ πολύ τον Τριαντάφυλλο έχει αδικηθεί, τα παιδιά μέσα δεν του φέρονται όπως πρέπει. Η δική μου άποψη είναι πως όταν έχεις απαιτήσεις από κάποιον άνθρωπο, πρέπει να ανάλογα με τον άνθρωπο που έχεις απέναντι σου.

Και εγώ και ο Τριαντάφυλλος είμαστε πάνω από 40 χρονών δεν μπορούν να έχουν τις ίδιες απαιτήσεις… Όταν είδα αυτό που έκανε ο Παπαδόπουλος στον Παππά, είπα όχι εκεί στην καλύβα αυτή την φτιάξαμε εγώ ο Τριαντάφυλλος, ο Παππάς και ο Αρναούτης. Ο Τριαντάφυλλος βγάζει τον εαυτούλη του και αυτό δεν αρέσει σε όλους…

Δεν φαίνονται όλα μέσα στις λίγες ώρες που προβάλλονται, όσο ήμουν μέσα η Ελευθερία ήταν σε ευαίσθητη έκλαιγε μου έλεγε τα παράπονά της… Όλοι οι χαρακτήρες κάνουν εκρήξεις σε υπερβολή σε σχέση με αυτό που θα έκαναν αν ήταν έξω. Όταν χάνεις το παιχνίδι φτάνεις και σε σημείο να βρίζεις, εγώ έχασα έπαθλο επικοινωνίας που έβρισα, έβρισα τόσο που είπα παιδιά δεν είμαι αυτός που είμαι έξω».