Survivor 4 - Παπαδόπουλος για Ντάφι: «Εσύ αγόρι μου δεν είσαι Κόκκινος πια, αλλά Μπλε!»

Ο εκνευρισμός των παικτών με την αποχή του από την ομάδα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4 - Παπαδόπουλος για Ντάφι: «Εσύ αγόρι μου δεν είσαι Κόκκινος πια, αλλά Μπλε!»

Απέχει περισσότερο από ποτέ πλέον ο Τριαντάφυλλος από την Κόκκινη ομάδα, με τους Μπλε να ενοχλούνται αρκετά με την προσκόλληση του με την αντίπαλη ομάδα.

Ο Ντάφι και ο Αλέξης Παππάς έχουν κάνει την δική τους κλίκα από το πρώτο λεπτό που ενώθηκαν οι δύο ομάδες και αυτό έχει γίνει αντιληπτό από όλους.

Survivor 4 - Παπαδόπουλος για Ντάφι

Οι δυο τους ωστόσο φαίνεται να τα πηγαίνουν πολύ καλά με όλη την Μπλε ομάδα, πλυν του Τζέιμς και του Νίκου, που τα έχουν βρει αντιθέτως με τους Κόκκινους.

Η ένταση όμως ήρθε ξανά όταν όλοι οι Κόκκινοι έκαναν προπόνηση στην παραλία, με τον Ντάφι να απέχει επιδεικτικά και να είναι για ακόμη μια φορά στην αντίπαλη ομάδα.

Τόσο ο Κώστας Παπαδόπουλος όσο και ο Κόρο δήλωσαν χαρακτηριστικά στην κάμερα πως δεν του αξίζει να λέγεται Κόκκινος αλλά Μπλε!

Η στρατηγική του Ντάφυ για να παραμείνει στο Survivor 4

Survivor 4 Spoiler Τριαντάφυλλος

Ο Τριαντάφυλλος από την πλευρά του που είναι το "μαύρο πρόβατο" της Κόκκινης ομάδας όπως ενημερωθήκαμε από Άγιο Δομίνικο, πλησίασε μετά την ανακοίνωση του Λιανού ακόμη περισσότερο Σάκη Κατσούλη, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Αλέξη Παππά και Χριστίνα Κεφαλά για να τον πάρουν στη δική τους ομάδα. Καθώς, γνωρίζει πολύ καλά πως αν βρεθεί πάλι μαζί με τους ήδη συμπαίκτες του θα είναι από τους πρώτους που θα ψηφιστεί για αποχώρηση.

Στην παραλία ήδη έχουν ξεκινήσει τα ψου ψου ψου ανάμεσα σε συμπαίκτες και αντιπάλους που έχουν έρθει κοντά για να συζητήσουν ποιος θα πάει με ποιον στην ψηφοφορία που θα γίνει στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού.

Ωστόσο, ένα είναι το σίγουρο! Πως θα γίνει χαμός ακόμη και μετά τις αλλαγές, αφού θα δούμε πολλά πρόσωπα να απογοητεύονται!