Survivor 4: Ο Κόρο κατηγόρησε τους Μπλε πως άφησαν να νικήσει ο Τριαντάφυλλος

«Δεν πειράζει που χάσαμε, τουλάχιστον ευχαριστήθηκα την παράσταση»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Ο Κόρο κατηγόρησε τους Μπλε πως άφησαν να νικήσει ο Τριαντάφυλλος

Ξανά στο προσκήνιο βρέθηκε ο Τριαντάφυλλος στο τέλος του αγώνα, με τον Γιώργο Κόρομι να κατηγορεί την στάση του τόσο πριν τον αγώνα όσο και κατά την διάρκεια αυτού.

Οι Μπλε κατάφεραν να νικήσουν τους Κόκκινους με σκορ 10-3, ωστόσο ο Κόρο κατηγόρησε μερικούς παίκτες της αντίπαλης ομάδας πως άφησαν να κερδίσει ο Τριαντάφυλλος επίτηδες.

 Survivor 4 Κόρο για Τριαντάφυλλο

Συγκεκριμένα, έκανε λόγο για τον Σάκη Κατσούλη και τον Αλέξη Παππά, με τους οποίους πράγματι έχουν έρθει πολύ κοντά με τον Ντάφι, ωστόσο και οι δύο αρνήθηκαν τις κατηγορίες του Κόρο.

Η μανικιουρίστα του Τριαντάφυλλου σπάει την σιωπή της

Η ψυχολογική πίεση που περνάει ο Τριαντάφυλλος στο Survivor έχει γίνει νούμερο ένα θέμα συζήτησης παντού. Στο τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας είδαμε τον Ασημακόπουλο να τον χλευάζει και να λέει πως θέλει να του κόβουν μέχρι και τα νύχια.

Με αφορμή την ατάκα αυτή η εκπομπή Ευτυχείτε ήρθε σε επικοινωνία με την μανικιουρίστα αυτού, Άννα Σίσκα, η οποία μίλησε για το τι άνθρωπος είναι πραγματικά μιας και η γνωριμία τους κρατάει χρόνια.

"Περιποιούμαι τα άκρα του Τριαντάφυλλου εδώ και 8 χρόνια. Έρχεται μια φορά τον μήνα και κάνει μια περιποίηση. Είναι ένα γλυκύτατος άνθρωπος, ένας πολύ καλός οικογενειάρχης, τον αγαπάει ο κόσμος. Φαίνεται από τα μαγαζιά που τραγουδάει. Είναι πολύ του χαβαλέ. Δεν έχει καμία σχέση με αυτό που προσπαθούν να προβάλλουν.", είπε μεταξύ άλλων καθώς αναφέρθηκε και στην σύζυγό του, Δήμητρα, για το τι άτομο είναι.