Survivor 4: Απαρηγόρητη η Μαριαλένα μετά τον...χωρισμό της από τον Σάκη!

Πλάνταξε στο κλάμα on camera...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Απαρηγόρητη η Μαριαλένα μετά τον...χωρισμό της από τον Σάκη!

Ένα ράκος ήταν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, μετά την απόφαση της παραγωγής να την... χωρίσει από τον Σάκη Κατσούλη στο Survivor, με την ίδια να μην κρύβει την κάκιστη ψυχολογική της κατάσταση.

Η παίκτρια της μπλε ομάδας δεν έκρυψε τη θλίψη της για το γεγονός, ότι ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τη μετακίνηση του Σάκη στην κόκκινη ομάδα.

Η Μαριαλένα, μάλιστα, δε σταμάτησε να κλαίει, με τον Αλέξη Παππά να επιχειρεί να την παρηγορήσει στην παραλία.

Την επόμενη ημέρα, η Μαριαλένα δεν είχε ακόμη συνέλθει από αυτό το γεγονός, συνεχίζοντας να δείχνει στην κάμερα πόσο την επηρέασε η αλλαγή. «Λύγισα, είχα εδώ ένα δικό μου άνθρωπο και τώρα πρέπει να σηκωθώ ξανά όρθια», ήταν μερικά από τα λόγια της, ευελπιστώντας πως σύντομα θα ξεπεράσει αυτή την αλλαγή.

Σε άσχημη κατάσταση, επίσης, ήταν και η Ελένη Χαμπέρη, που δεν ήθελε να αποχωριστεί τους «Κόκκινους», αλλά ο Παύλος την καθησύχασε, λέγοντας πως οι δύο ομάδες μοιράζονται την ίδια παραλία, οπότε οι παρέες τους δε θα χαθούν.

Τα κλάματα της Μαριαλένας on camera και η άσχημη ψυχολογία της Ελένης

Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα

Οι νέες συνθέσεις είναι αρκετά δίκαιες από θέμα δυναμικής. Στους Κόκκινους υπενθυμίζω πως ανήκουν: Ηλίας, Ελευθερία, Αλέξης, Ασημακόπουλος, Σάκης, Καρολίνα, Τριαντάφυλλος, Νικολέτα ενώ στους μπλε είναι: Νίκος, Τζέιμς, Μαριαλένα, Χριστίνα, Ελένη, Παύλος, Παπαδόπουλος και Κόρο.

Ξέρετε πως το Youweekly.gr είναι εδώ τα τόσα χρόνια που παίζει το Survivor, πρώτο και κάθε φορά σας δίνει τα πιο έγκυρα spoils! Φέτος, δε, έχουμε ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Ντάξει, λάθη μπορούν να συμβούν άνθρωποι είμαστε, αλλά όσοι μας διαβάζετε και μας εμπιστεύεστε ξέρετε πως αυτό είναι σπάνιο φαινόμενο για εμάς...

Σίγουρα, η πρώτη εβδομάδα με τις νέες συνθέσεις γνωρίζουμε από τώρα πως θα έχει μοιρασμένες νίκες! Και Κόκκινοι και Μπλε κάτι θα κερδίσουν, κάτι θα χάσουν...

Όσον αφορά την σημερινή ημέρα, οι αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως το σερί των Μπλε θα συνεχιστεί για λίγο ακόμα...