Survivor 4 - Τριαντάφυλλος: "Κώστα πάρε την χέστρα σου και φύγε από εδώ"

Έξαλλος ο Ντάφυ...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Τριαντάφυλλος:

Σε επίθεση εναντίον του Κώστα Παπαδόπουλου προχώρησε ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος αναφέρθηκε σε μια φράση του πρώτου στο Survivor για την παρέα, που κάνει με την μπλε ομάδα, και του θύμισε το περιστατικό με την... τουρκική τουαλέτα.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε αναταραχή, μετά την ανακατανομή, που έγινε στο έκτακτο συμβούλιο. Ο Τριαντάφυλλος και ο Κώστας Παπαδόπουλος, παρότι αντίπαλοι, βρέθηκαν ξανά σε αντιπαράθεση, με τον «Ντάφι» να ζητά από τους πρώην πια «Κόκκινους» να πάρουν τα πράγματά τους και να φύγουν από την καλύβα και τον άλλοτε συμπαίκτη του να αντιδρά, λέγοντάς του πως δεν έχει δικαίωμα να μιλά, λόγω της παρέας του με την μπλε ομάδα.

«Κώστα πάρε την χέστρα σου και φύγε από εδώ», ήταν η ατάκα του έξαλλου Τριαντάφυλλου στην κάμερα, με τον ίδιο να προχωρά σε επίθεση για ακόμη μια φορά προς τον Κώστα.

Ο τσακωμός Τριαντάφυλλου - Κώστα

Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα

Οι νέες συνθέσεις είναι αρκετά δίκαιες από θέμα δυναμικής. Στους Κόκκινους υπενθυμίζω πως ανήκουν: Ηλίας, Ελευθερία, Αλέξης, Ασημακόπουλος, Σάκης, Καρολίνα, Τριαντάφυλλος, Νικολέτα ενώ στους μπλε είναι: Νίκος, Τζέιμς, Μαριαλένα, Χριστίνα, Ελένη, Παύλος, Παπαδόπουλος και Κόρο.

Ξέρετε πως το Youweekly.gr είναι εδώ τα τόσα χρόνια που παίζει το Survivor, πρώτο και κάθε φορά σας δίνει τα πιο έγκυρα spoils! Φέτος, δε, έχουμε ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Ντάξει, λάθη μπορούν να συμβούν άνθρωποι είμαστε, αλλά όσοι μας διαβάζετε και μας εμπιστεύεστε ξέρετε πως αυτό είναι σπάνιο φαινόμενο για εμάς...

Σίγουρα, η πρώτη εβδομάδα με τις νέες συνθέσεις γνωρίζουμε από τώρα πως θα έχει μοιρασμένες νίκες! Και Κόκκινοι και Μπλε κάτι θα κερδίσουν, κάτι θα χάσουν...