Άννα Μαρία Βέλλη: Γενέθλια για την πρώην παίκτρια του Survivor - Η γλυκιά έκπληξη από τους φίλους της

Αμέτρητα μπαλόνια και λουλούδια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άννα Μαρία Βέλλη: Γενέθλια για την πρώην παίκτρια του Survivor - Η γλυκιά έκπληξη από τους φίλους της

Τα γενέθλια της γιορτάζει σήμερα η Άννα Μαρία Βέλλη, η οποία έκλεισε τα 31 με τους δικούς της ανθρώπους να της ετοιμάζουν μια πανέμορφη έκπληξη.

Η Άννα Μαρία επέστρεψε πριν μερικές μέρες στην Ελλάδα, μετά την αποχώρηση της από το Survivor, και έχει προσαρμοστεί στην νέα της καθημερινότητα.

Σήμερα μάλιστα είναι μια πολύ ξεχωριστή μέρα για εκείνη καθώς γιορτάζει τα γενέθλια της. Φυσικά, οι δικοί της άνθρωποι δεν θα μπορούσαν να μην της ετοιμάσουν και μια γλυκιά έκπληξη.

Η ίδια δημοσιεύοντας μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και έγραψε: «Μου φέρνουν τούρτα και σκέφτομαι «ελπίζω να έχουν φέρει άλλη μια γιατί αυτή θα την φάω μόνη μου» γιαυτο με έπιασαν τα γέλια. Ps. ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΑΟΥ ΑΟΥ ΑΟΥ ???? Ευχαριστώ για τις ευχές για τα άπειρα μηνύματα στήριξης και κυρίως που δεν πιστεύετε πως είμαι»

Οι φωτογραφίες από τα γενέθλια της Άννας Μαρίας Βέλλη

Άννα Μαρία Βέλλη γενέθλια

Άννα Μαρία Βέλλη γενέθλια έκπληξη

Άννα Μαρία Βέλλη: Η τρυφερή ανάρτηση για Μπάρτζη και Τζέιμς

Η Άννα Μαρία Βέλλη βρίσκεται εδώ και μερικές μέρες στην Ελλάδα, και όπως φαίνεται της έχουν λείψει ήδη πολύ οι κολλητοί της από το Survivor, ο Νίκος Μπάρτζης και ο Τζέιμς.

Η ίδια συζητήθηκε όσο καμία άλλη τόσο μέσα στο παιχνίδι όσο και έξω από αυτό, με την ίδια να παραχωρεί στην εκπομπή Love It αρκετές αποκαλυπτικές δηλώσεις.

Η Άμι Γιάμι έκανε ξανά την εμφάνιση της στον χώρο του instagram και είναι μάλιστα και πολύ ενεργή, με την ίδια πριν μειρκές ώρες να προχωρά σε μια τρυφερή ανάρτηση για τον Νίκο και τον Τζέιμς.

Άννα Μαρία Βέλλη: Η ανάρτηση της για τον Μπάρτζη και Τζέιμς