Survivor 4 - Χριστίνα: "Εμένα τα όπλα μου είναι αυτά εδώ"

"Τι να κάνουμε; Εγώ έχω το πιο θηλυκό σώμα"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Χριστίνα:

Η Χριστίνα... ξέφυγε λίγο στις δηλώσεις της στο Survivor, με την ίδια να κάνει λόγο για τα σώματα όλων των γυναικών και να τονίζει πως το «όπλο» της είναι το στήθος της.

Η αρχή έγινε, όταν ο σκηνοθέτης ξεκίνησε με μερικά πλάνα στα κορίτσια, δείχνοντας τα... κάλλη τους. Το λόγο πήρε μετά η Χριστίνα, η οποία αναφέρθηκε στο ότι έχουν απομείνει έξι γυναίκες και, αμέσως μετά, θέλησε να... παινευτεί για το δικό της σώμα, θεωρώντας το ως το πιο θηλυκό από όλα.

«Τι να κάνουμε; Το ταλαιπωρώ σε λάσπες, σε έρπειν και σε τσουλήθρες, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Εγώ έχω το πιο θηλυκό σώμα και τα όπλα μου είναι αυτά εδώ», είπε δείχνοντας το στήθος της.

Οι δηλώσεις της Χριστίνας on camera

Το λάθος που έκανε η παραγωγή την ώρα της ψηφοφορίας στο συμβούλιο

Το πρωί της Τρίτης, ο Χάρης Γιακουμάτος βρέθηκε καλεσμένος στο Love It και μέσα σε όλα ο ίδιος και η παρέα της Ιωάννας Μαλέσκου αναφέρθηκε στα λάθη που έχει κάνει η παραγωγή του Survivor.

Με αφορμή το βίντεο με τις κομμένες σκηνές από το χθεσινό συμβούλιο του νησιού, η παρουσιάστρια ρώτησε τον πρώην παίκτη γιατί οι παίκτες, την ώρα που ψηφίζουν, ψιθυρίζουν τα όσα λένε στην κάμερα.

Ο Χάρης εξήγησε πως είναι δίπλα το δωμάτιο ψηφοφορίας με τον χώρου του συμβουλίου και πως πρέπει να ψιθυρίζεις, αλλιώς ακούγονται μέσα όλα όσα λες.

Αμέσως μετά, ο ίδιος αποκάλυψε κι ένα τεχνικό λάθος που είχε κάνει σε ένα συμβούλιο η παραγωγή, όπου ακουγόταν στα μεγάφωνα όλα όσα έλεγε ο παίκτης που ψήφιζε μέσα.

Τον λόγο πήρε τότε ο Βασίλης Γρηγορόπουλος και είπε: «Αν γίνει αυτό στον Τριαντάφυλλο, θα μπουκάρει μέσα»