Survivor 4 - Παππάς: "Σύντομα ο Ηλίας θα είναι σαν κατσαρίδα, που τον χτυπάς με μυγοσκοτώστρα"

Δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω ο Αλέξης...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Παππάς:

Ο Ηλίας Μπόγδανος φαίνεται πως έχει μπει... στο μάτι της νέας «κόκκινης» κλίκας στην παραλία, με τον Αλέξη Παππά και τον Τριαντάφυλλο να συνεχίζουν να τον κατηγορούν, αυτή την φορά με αφορμή το νέο αγώνισμα ασυλίας.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Ηλίας ισχυρίστηκε πως είχε πρόβλημα στον αστράγαλο, έχοντας κατά λάθος περπατήσει πάνω σε κάρβουνα.

Σε εκείνο το σημείο, τόσο ο «Ντάφυ» όσο και ο Αλέξης αμφισβήτησαν τον τραυματισμό του, θεωρώντας πως ίσως δε θα αγωνιζόταν επίτηδες, έχοντας και την ατομική ασυλία.

«Σύντομα ο Ηλίας θα είναι σαν κατσαρίδα, που τον χτυπάς με μυγοσκοτώστρα», είπε στην κάμερα για τις επόμενες πιθανές ψηφοφορίες ο Αλέξης, με τον Ηλία όμως να ξεκαθαρίζει, ότι δε θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο και δεν είναι σαν τους συμπαίκτες του, που δεν αγωνίζονται για λόγους στρατηγικής.

Όσα ειπώθηκαν για το αγώνισμα

Το λάθος που έκανε η παραγωγή την ώρα της ψηφοφορίας στο συμβούλιο

Το πρωί της Τρίτης, ο Χάρης Γιακουμάτος βρέθηκε καλεσμένος στο Love It και μέσα σε όλα ο ίδιος και η παρέα της Ιωάννας Μαλέσκου αναφέρθηκε στα λάθη που έχει κάνει η παραγωγή του Survivor.

Με αφορμή το βίντεο με τις κομμένες σκηνές από το χθεσινό συμβούλιο του νησιού, η παρουσιάστρια ρώτησε τον πρώην παίκτη γιατί οι παίκτες, την ώρα που ψηφίζουν, ψιθυρίζουν τα όσα λένε στην κάμερα.

Ο Χάρης εξήγησε πως είναι δίπλα το δωμάτιο ψηφοφορίας με τον χώρου του συμβουλίου και πως πρέπει να ψιθυρίζεις, αλλιώς ακούγονται μέσα όλα όσα λες.

Αμέσως μετά, ο ίδιος αποκάλυψε κι ένα τεχνικό λάθος που είχε κάνει σε ένα συμβούλιο η παραγωγή, όπου ακουγόταν στα μεγάφωνα όλα όσα έλεγε ο παίκτης που ψήφιζε μέσα.

Τον λόγο πήρε τότε ο Βασίλης Γρηγορόπουλος και είπε: «Αν γίνει αυτό στον Τριαντάφυλλο, θα μπουκάρει μέσα»