Survivor 4: Νικήτρια η Κόκκινη ομάδα στον δεύτερο αγώνα ασυλίας

Με σκορ 10-5...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Νικήτρια η Κόκκινη ομάδα στον δεύτερο αγώνα ασυλίας

Η κόκκινη ομάδα απάντησε... με κρότο μετά την ήττα στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας, «διαλύοντας» την μπλε και επικρατώντας με 10-5, όπως σας είχαμε ενημερώσει σχετικά για να πάρει τη δεύτερη ασυλία αυτής της εβδομάδας στο Survivor.

Με μοναδικό απόντα από το αγώνισμα τον Τριαντάφυλλο, που νωρίτερα έκανε... κουνγκ φου, οι «Κόκκινοι» ήταν σαφώς ανώτεροι από τους αντιπάλους τους, κυριαρχώντας απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο, με το αρχικό 5-0 να λέει πολλά από μόνο του.

Οι «Μπλε» δε μείωσαν απειλητικά σε κανένα σημείο, με τον αγώνα να ανήκει ξεκάθαρα στους αντιπάλους του, κάτι που εν όψει συμβουλίου σημαίνει, ότι υποψήφιοι προς αποχώρηση θα είναι δύο από κάθε πλευρά.

Νικήτρια η Κόκκινη ομάδα

Το λάθος που έκανε η παραγωγή την ώρα της ψηφοφορίας στο συμβούλιο

Το πρωί της Τρίτης, ο Χάρης Γιακουμάτος βρέθηκε καλεσμένος στο Love It και μέσα σε όλα ο ίδιος και η παρέα της Ιωάννας Μαλέσκου αναφέρθηκε στα λάθη που έχει κάνει η παραγωγή του Survivor.

Με αφορμή το βίντεο με τις κομμένες σκηνές από το χθεσινό συμβούλιο του νησιού, η παρουσιάστρια ρώτησε τον πρώην παίκτη γιατί οι παίκτες, την ώρα που ψηφίζουν, ψιθυρίζουν τα όσα λένε στην κάμερα.

Ο Χάρης εξήγησε πως είναι δίπλα το δωμάτιο ψηφοφορίας με τον χώρου του συμβουλίου και πως πρέπει να ψιθυρίζεις, αλλιώς ακούγονται μέσα όλα όσα λες.

Αμέσως μετά, ο ίδιος αποκάλυψε κι ένα τεχνικό λάθος που είχε κάνει σε ένα συμβούλιο η παραγωγή, όπου ακουγόταν στα μεγάφωνα όλα όσα έλεγε ο παίκτης που ψήφιζε μέσα.

Τον λόγο πήρε τότε ο Βασίλης Γρηγορόπουλος και είπε: «Αν γίνει αυτό στον Τριαντάφυλλο, θα μπουκάρει μέσα»