Survivor 4 spoiler 7/4: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Είναι οριστικό

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 spoiler 7/4: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Πάντα πρώτο σε όλα και ειδικά σε ότι αφορά το Survivor 4 το Youweekly.gr! Πριν από λίγο σας αποκαλύψαμε ποια ομάδα κερδίζει το σημερινό 7/4 αγώνισμα του ριάλιτι και τώρα ήρθε η ώρα να σας πούμε αυτό που περιμένετε πως και πως, όπως κάθε Τετάρτη, έτσι και σήμερα! Μα φυσικά το ποιος παίκτης αποχωρεί!

Αυτή η εβδομάδα είχε παραπάνω ενδιαφέρον από την άποψη πως είχαμε μοιρασμένες ασυλίες, που αυτό το βλέπουμε σπανίως στο παιχνίδι, κι έτσι βγήκαν υποψήφιοι 2 παίκτες από τους Κόκκινους - ο Τριαντάφυλλος και ο Αλέξης Παππάς - και 2 παίκτες από τους Μπλε - ο Κώστας και η Χριστίνα!

Σας βάλαμε να ψηφίσετε στο instagram του Youweekly.gr ποιος θέλετε να παραμείνει στο παιχνίδι, και μπορείτε να μπείτε να δείτε τι αποφασίστηκε από εσάς. Ωστόσο, εμείς επικοινωνήσαμε με τον άνθρωπό μας στον Άγιο Δομίνικο και μας το ξεκαθάρισε! Έχουμε το ποιος φεύγει!

Ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα 7/4 από το Survivor

Ξέρετε πως κάθε φορά κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να έχουμε πρώτοι τις πληροφορίες! Ο Ατζούν εχθές είδε πτώση στα νούμερα και ξεκίνησε πάλι να διαρρέει fake spoils! Εμείς όμως που τον έχουμε μάθει πια δεν θα πέσουμε στην παγίδα του! Ο άνθρωπός μας, τον οποίο εμπιστευόμαστε πολύ, μας το είπε ξεκάθαρα!

Σήμερα φεύγει η Χριστίνα Κεφαλά!

Survivor 4 spoiler 7/4 ποιος αποχωρεί απόψε

Να υπενθυμίσουμε πως η Χριστίνα Κεφαλά έχει ξανά βρεθεί σε αυτή την θέση αλλά την γλίτωσε γιατί είχε απέναντί της την Άννα Μαρία Βέλλη που το κοινό την ήθελε κολασμένα εκτός παιχνιδιού. Τώρα όμως... δεν υπήρχε σωτηρία!

Ο άνθρωπός μας, επίσης, μας αποκάλυψε πως μεγάλο ποσοστό σε ψήφους για να παραμείνει στο παιχνίδι πήρε ο Κώστας Παπαδόπουλος... Μωρέ μπράβο...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!