Survivor 4 - highlights 7/4: Οι ειρωνείες του Κόρο, η ενόχληση του Ασημακόπουλου και η αποχώρηση της Κεφαλά

Όσα είδαμε χθες στον ΣΚΑΙ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - highlights 7/4: Οι ειρωνείες του Κόρο, η ενόχληση του Ασημακόπουλου και η αποχώρηση της Κεφαλά

Στο χθεσινό 7/4 επεισόδιο του Survivor 4, είδαμε τον Κόρο να πετάει απίστευτα καρφιά σε όλο το επεισόδιο κατά του Ντάφυ, την ενόχληση του Ασημακόπουλου λόγω κάποιων σχολίων που έκανε, αλλά και την αποχώρηση της Χριστίνας Κεφαλά.

Αυτά είναι τα highlights του Survivor 4

Κόρο για Τριαντάφυλλο: "Είναι ο μοντέρνος καραγκιόζης"

Σε επίθεση εναντίον του Τριαντάφυλλου και του Αλέξη Παππά προχώρησε για ακόμη μια φορά ο Κώστας Παπαδόπουλος με τον Γιώργο Κόρομι, ο οποίος χαρακτήρισε τον μεν «Καραγκιόζη» και τον δε «Χατζηαβάτη».

Η ένταση συνεχίζεται στην παραλία ανάμεσα σε παίκτες της κόκκινης και της μπλε ομάδας. Ανάμεσα σε όσα αναφέρονταν, ο Τριαντάφυλλος επεσήμανε πως ο Κώστας έχει μάλλον σύμπλεγμα κατωτερότητας μαζί του, καθώς τόνισε το ότι αναφέρει το όνομά του κάθε φορά, που παίρνει το λόγο.

Στην αντίθετη πλευρά, όμως, ο Κόρο και ο Κώστας συζήτησαν την πιθανότητα αποχώρησης της Χριστίνας, θεωρώντας πως θα είναι για καλό της μπλε ομάδας αγωνιστικά. Από το σχολιασμό του, βέβαια, δεν ξέφυγαν ο «Ντάφυ» και ο Αλέξης, λέγοντας πως ο ένας είναι «ο σύγχρονος Καραγκιόζης» και ο άλλος παριστάνει τον «Χατζηαβάτη».

Παππάς: "Δεν φοβάμαι! Είμαι υποψήφιος με 3 παλτά"

Ο Κώστας Παπαδόπουλος φαίνεται πως βρίσκεται σε «αναμμένα κάρβουνα» μετά το τελευταίο συμβούλιο του νησιού, όπου τέθηκε στην κρίση του κοινού, μη διστάζοντας να σχολιάσει άσχημα και τους τρεις συνυποψηφίους του, με την Χριστίνα μάλιστα να είναι μέλος της ομάδας του.

Η αρχή έγινε το βράδυ μετά το συμβούλιο, με τον Κώστα να τους σχολιάζει μαζί με τον «Κόρο», με χαρακτηρισμούς για Αλέξη και Τριαντάφυλλο, καθώς και αναφορά, ότι η Χριστίνα πρέπει να φύγει.

Το επόμενο πρωί συνέχισε, τονίζοντας πως είναι υποψήφιος με άλλα τρία «παλτά». «Αγωνιστικά δεν έχω να φοβηθώ κάτι από αυτούς και στην καλύβα δεν προσφέρουν πολλά», ανέφερε στην κάμερα, εξηγώντας το λόγο, για τον οποίο τους χαρακτήρισε με αυτό τον τρόπο.

Παππάς: "Ο Τζέιμς είναι ένα όρνεο! Είναι επικίνδυνος"

Σε επίθεση προς τον Τζέιμς Καφετζής προχώρησε για ακόμη μια φορά ο Αλέξης Παππάς, που θεωρεί τον ηγέτη της μπλε ομάδας ως τον πιο επικίνδυνο παίκτη του Survivor, απέναντι στον οποίο άπαντες πρέπει να προσπαθούν να φυλάξουν τα νώτα τους.

Η συζήτηση ξεκίνησε από τη στιγμή, όπου ο Αλέξης μίλησε για την παρέα, που κάνει ο Ηλίας Μπόγδανος με τον Τζέιμς. Σε εκείνο το σημείο, επεσήμανε για ακόμη μια φορά πως η παρέα αυτή θα του στοιχίσει, ζητώντας από Μαριαλένα και Σάκη να συνεχίσουν τον «πόλεμο» εναντίον του Καφετζή, εφόσον φύγει από το ριάλιτι.

«Ο Τζέιμς είναι ένα όρνεο, που αν σε δει ανυποψίαστο θα σε χτυπήσει. Θα κόψει δρόμο, μετά θα σου κόψει τα πόδια, τους αστραγάλους και θα αρχίσει να σε τεμαχίζει. Μεγάλη προσοχή, λοιπόν, στον Τζέιμς, είναι πολύ επικίνδυνος», είπε χαρακτηριστικά μπροστά στην κάμερα, με τον Τριαντάφυλλο να εξαίρει τον Αλέξη για το λόγο του στο συμβούλιο.

Το παράπονο της Νικόλετας στον Σάκη και το υπονοούμενο για την Μαριαλένα

Η Νικολέτα Μαυρίδη πήγε με... αποκαλυπτική διάθεση να μιλήσει με τον Σάκη Κατσούλη αναφέροντας μεταξύ άλλων και τη σχέση του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ισχυριζόμενη το ότι γνωρίζει τι συμβαίνει.

Η Νικολέτα πήγε, αρχικά, να μιλήσει στον Σάκη για κάτι που την ενόχλησε στο τελευταίο αγώνισμα ασυλίας, καθώς ο δεύτερος με το δικό του τρόπο, την αγνόησε στα ματσαρίσματα.

Το γεγονός αυτό δεν άρεσε στην χορεύτρια της κόκκινης ομάδας και πήγε να το πει στον επιχειρηματία. Ο Σάκης είπε πως καταλαβαίνει την ενόχληση αυτή κι έδειξε απολογητική διάθεση, αλλά εκεί η Νικολέτα του μίλησε και για τη σχέση του με τη Μαριαλένα.

«Ξέρω τι συμβαίνει μεταξύ σας», του ανέφερε χαρακτηριστικά, με τον Σάκη εκείνη τη στιγμή να το διαψεύδει, αλλά να μην κρύβει και τα λατρεία του για τη Μαριαλένα.

Τριαντάφυλλος: "Ο Κόρο πρέπει να έχει ακόμα αφίσες μου στο δωμάτιό του"

«Μπηχτές» εναντίον του Γιώργο Κόρομι έριξε ο Τριαντάφυλλος για ακόμη μια φορά, καθώς οι δυο τους εκ νέου βρέθηκαν σε ανοικτή κόντρα, με τον «Ντάφυ» να αναφέρει πως ο αντίπαλός του μάλλον μεγάλωσε... με αφίσες του στο δωμάτιό του.

Η αλήθεια είναι, ότι αυτό θα μπορούσε να έχει μια βάσει, αν σκεφτούμε πως ο «Κόρο» ήταν αρκετά πιο νέος, όταν ο Τριαντάφυλλος έκανε το «μπαμ» στη δεκαετία του 1990. Η κουβέντα αυτή έγινε μπροστά στην κάμερα από τον τραγουδιστή, όταν ο παίκτης της μπλε ομάδας του είπε πως για ακόμη μια φορά κάνει σόου με αφορμή τον τραυματισμό του.

Ο «Κόρο» του είπε πως υποδύεται τον τραυματία στο αγώνισμα, όταν εκείνο είναι κρίσιμο, αλλά στην παραλία κάνει κινήσεις... κουνγκ φου, όπως έγινε στη μάχη με τον Ασημακόπουλο, ενώ τον αποκάλεσε και «σύγχρονο καραγκιόζη». Ο Τριαντάφυλλος αντιμετώπισε με γέλιο την κατάσταση, με το σχόλιο του για τις αφίσες να είναι... όλα τα λεφτά.

Κώστας: "Ο Σάκης είναι μαριονέτα του Παππά"

Τις «μπηχτές» του και εναντίον του Σάκη Κατσούλη άφησε ο Κώστας Παπαδόπουλος , με τον παίκτη της μπλε ομάδας να αναφέρει πως ο αντίπαλός του δεν είναι τίποτα άλλο παρά η μαριονέτα του Αλέξη Παππά.

Ο ζαχαροπλάστης συνέχισε τους σχολιασμούς του και αυτοί δε σταμάτησαν στους αντιπάλους του για την αποχώρηση, καθώς θέλησε να τα βάλει και με τον Σάκη για τη βοήθεια, που προσφέρει σε Τριαντάφυλλο και Αλέξη για τη στρατηγική τους, με τους τρεις ουσιαστικά να έχουν συνθέσει τη δική τους κλίκα.

"Ο Παππάς από την αρχή του παιχνιδιού λέει πως ότι έσπειρα το θερίζω! Αυτό κάνει βάζει τους σπόρους του, σπέρνει τη διχόνοια μέσα στο παιχνίδι για να μπορέσει να κάνει το Σάκη αρχηγό στους Κόκκινους, αλλά ο Σάκης δεν θα μπορέσει γιατί δεν είναι τόσο αγαπητός και εκτός από αυτό ο Σάκης είναι μια μαριονέτα του Παππά", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Νικήτρια η Μπλε ομάδα στον αγώνα με έπαθλο φαγητό

Το αγώνισμα με έπαθλο ένα... λουκούλειο γεύμα για τους παίκτες της νικήτριας ομάδας, ξεκίνησε με προοπτικές ντέρμπι, αλλά τελικά κάθε άλλο παρά τέτοιο αποδείχθηκε. Μετά το 3-2 των «Κόκκινων» με τον Αλέξη Παππά, εκείνοι... εξαφανίστηκαν κι ένα σερί 7-0 της μπλε ομάδας καθόρισε ουσιαστικά την πορεία του αγώνα.

Οι «Μπλε», τελικά, νίκησαν με 10-4, σε μια πολύ εύκολη νίκη, όπως σας είχαμε ήδη ενημερώσει από το πρωί, αντιδρώντας σε εκείνη της δεύτερης ασυλίας για τους αντιπάλους τους και πηγαίνοντας... χορτάτοι σε ένα δύσκολο συμβούλιο, καθώς ένας παίκτης θα αποχωρήσει κι έχουν ως υποψήφιους τον Κώστα Παπαδόπουλο και την Χριστίνα Κεφαλά.

Ξέσπασε σε κλάματα η Χριστίνα Κεφαλά on camera

Λίγο μετά το κουίζ των ερωτήσεων Μπλε και Κόκκινοι γύρισαν στην παραλία τους και ετοίμαζαν το φαγητό τους!

Κάποιοι παίκτες έπιασαν ψάρια να φάνε, όμως η Χριστίνα Κεφαλά ζήτησε να φάει και φακόρυζο καθώς μπορεί να είναι η τελευταία της μέρα σήμερα και ήθελε να φάει!

Η Ελευθερία Ελευθερίου της είπε πως δεν θα φάνε φακόρυζο αλλά θα φάνε μόνο τα ψάρια κι εκείνη βλέποντας τον Τζειμς και τον Νίκο να παίρνουν την κατσαρόλα τους είπε αν μπορεί να μαγειρέψει κι αυτή μαζί τους τις δικές της προμήθειες κι εκείνη τη στιγμή η Ελευθερία της είπε πως μόλις έκανε το μεγαλύτερο λάθος που θα μπορούσε να κάνει και πως θα της πει μετά τι έκανε για να καταλάβει!

Η Χριστίνα μιλώντας στην κάμερα ξέσπασε σε κλάματα λέγοντας πως εκείνη δεν κρατάει κακία σε κανέναν και πως δεν έχει πρόβλημα να μαγειρέψει με τον Τζέιμς και τον Νίκο παρόλο που δεν τα π΄'ανε πολύ καλά μεταξύ τους!

Ενοχλημένος ο Ασημακόπουλος με τον Κόρο

Ενοχλημένος είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος με την συμπεριφορά του Γιώργου Κόρομι που κέρδισε το έπαθλο φαγητού με την ομάδα του!

Ο Κόρο όλο το βράδυ μετά τη νίκη τους, έλεγε πως το φαγητό που έφαγαν ήταν πολύ νόστιμο και πως η ποσότητα ήταν υπερβολικά μεγάλη, αφού τα έφαγαν και έσκασαν!

Αυτή η συμπεριφορά δν άρεσε καθόλου στον Γιώργο Ασημακόπουλο, ο οποίος όντας πεινασμένος του τα έχωσε on camera λέγοντας κιόλας πως θα εισηγηθεί στην παραγωγή να βάζει μικρότερες ποσότητες όταν κερδίζουν εκείνοι για να μην σκάνε, όπως είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος!

"Σου έλεγε τι σου κάνει το φαϊ και φούσκωνε την κοιλάρα του. ότι δεν μπορεί να γυρίσει πλευρό επειδή έφαγε πατάτες, μαγιονέζα και μπριζολάκια. Του είπα να αναφέρω στην παραγωγή να μην τους βάζουν τόσο φαγητό και μου απάντησε ειρωνικά ότι θα της δώσει σε εμένα. Δεν έχω σκοπό να του μιλήσω, είναι πράγματα που θα τα καταλάβει ο ίδιος και δεν με αφορά. Σε λίγες ημέρες θα δούμε πράγματα να εξελίσσονται κι ανθρώπους να αλλάζουν μέρα με την ημέρα", δήλωσε ο ίδιος.

Ο Κόρο βγάζει λόγο αλά... Τριαντάφυλλος

Είναι της πάσης γνωστό πλέον πως ο Γιώργου Κόρομι δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις με τον Τριαντάφυλλο μέσα στο Survivor!

Αυτό τον οδήγησε σήμερα σε μια άνευ προηγούμενου κίνηση που κανείς δεν την περίμενε!

Ο Γιώργος έκανε δηλώσεις στην κάμερα μιλώντας...αλά Τριαντάφυλλος και φορώντας στο κεφάλι κάτι σαν στέμμα!

Ο ίδιος ουσιαστικά "κορόιδευε" τον Ντάφυ και όλα αυτά που λέει κάθε φορά για τον κόσμο που τον στηρίζει

Τριαντάφυλλος: "Τα καλύτερα έρχονται, συντονιστείτε όλοι"

Λίγο πριν την ανακοίνωση της αποχώρησης από τον Γιώργο Λιανό, όλοι οι παίκτες μίλησαν τόσο για τις υποψηφιότητες όσο και για το πως θα εξελιχθεί η επόμενη μέρα αναλόγως με το ποιος θα αποχωρήσει!

Ανάμεσα σε όλους δεν θα μπορούσε να μην πάρει το λόγο ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος έδωσε το δικό του...τρέιλερ λέγοντας πως "Τα καλύτερα έρχονται" προτρέποντας τον κόσμο να συντονιστεί γιατί όπως άφησε να εννοηθεί θα πέσουν πολλές μάσκες!

Όταν ο Γιώργος τον ρώτησε τι εννοεί εκείνος πέταξε τη σπόντα του στον Κόρο λέγοντας πως ο ίδιος δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια του μόνος του και θέλει συμμαχίες γιατί προφανώς κάτι έχει κάνει και φοβάται!

Παίρνοντας το λόγο ο Κόρο του απάντησε πως εκείνος πατάει πολύ καλά στα πόδια του και πως άλλος είναι αυτός που πατάει στις μύτες!

Αποχώρησε η Χριστίνα Κεφαλά

Η παίκτρια λοιπόν που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης είναι η Χριστίνα, όπως σας είχαμε αποκαλύψει ήδη από το πρωί!