Survivor 4 - Καλίδης: "Έχω σχηματίσει την ίδια άποψη με τον κόσμο για την Μαριαλένα και τον Σάκη"

"Η Μαριαλένα έχει πει ότι έχει έξω κάτι που την ενδιαφέρει αλλά..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Καλίδης:

Ο Πάνος Καλίδης το μεσημέρι της Πέμπτης βρέθηκε καλεσμένος στο Love it κι αφού αποκάλυψε κάποια πράγματα για όσα συμβαίνουν με τον Τριαντάφυλλο στην παραλία, πέρασε στο αμέσως επόμενο θέμα που κεντρίζει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, κι αυτό δεν είναι άλλο από την σχέση του Σάκη και της Μαριαλένας.

Τα σχόλια του Καλίδη για Μαριαλένα - Σάκη

"Εγώ σαν τηλεθεατής σχηματίζω την άποψη που σχηματίζει όλος ο κόσμος. Πριν γίνει η ένωση κοιμόμουν εγώ, δίπλα μου ο Σάκης, μετά η Ελευθερία και μετά η Μαριαλένα. Εγώ αυτό θυμάμαι. Έτσι έφυγα. Από εκεί και πέρα δεν μπορούμε να βγαίνουμε και να μιλάμε για κάτι τόσο προσωπικό τόσο άνετα. Όπως κι εσείς λέτε αυτό που βλέπετε αυτό θα κάνω κι εγώ.

Εγώ μπορώ να πω τις δυο πλευρές που έχω σχηματίσει σαν τηλεθεατής. Η μία είναι ότι η Μαριαλένα έχει πει ότι έχει κάτι σοβαρό έξω που την ενδιαφέρει κι από την άλλη βλέπουμε μια σχέση της Μαριαλένας μέσα που φυσικά δυο χρόνια δεν ξεχνιούνται τόσο εύκολα.", είπε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής ενώ, απέφυγε εντόνως να αποκαλύψει ποιο ήταν το μήνυμα που μετέφερε στον Γιώργο Λιβάνη. Ωστόσο, στο τέλος είπε πως εκείνος αγαπά τη Μαριαλένα γιατί είναι καλό παιδί και δήλωσε: «Δεν έχω δει να είναι κάτι ανήθικο μέχρι στιγμής».

Ασφυκτικά στην παραλία για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη - Βρίσκει παρηγοριά στον Σάκη

Τα παιδιά κοιμούνται μαζί, αυτό είναι γεγονός, παρά το ότι ανήκουν σε διαφορετικές πλέον ομάδες. Ρωτήσαμε και μάθαμε και γι' αυτό. Ο άνθρωπός μας στον Άγιο Δομίνικο δεν ξέρει να μας δίνει μόνο έγκυρα spoils αλλά και πικάντικες πληροφορίες από μέσα.

Συγκεκριμένα μας είπε πως η Μαριαλένα τον τελευταίο καιρό δεν ήταν καθόλου καλά ψυχολογικά. Ξυπνούσε στον ύπνο της από εφιάλτες, της έλειπαν πολύ οι δικοί της άνθρωποι. Σε όλα αυτά εννοείται πως είχε στο πλευρό της τον Σάκη. Έχουν ζήσει κάποια πράγματα αυτοί οι δυο, ότι κι αν έχει συμβεί μετά δεν το αναιρεί αυτό το γεγονός.

Είναι δίπλα της σε ότι κι αν ζητήσει και η Μαριαλένα αισθάνεται προστατευμένη όταν είναι γύρω της. Αυτός είναι και ο λόγος που κοιμούνται μαζί. Εκεί οι συνθήκες είναι τρομακτικές, αν δεν είσαι εκεί δεν μπορείς να καταλάβεις, όπως είπε και ο Πάνος Καλίδης σε πρόσφατη και άκρως αποκαλυπτική συνέντευξή του.

Survivor 4 Μαριαλένα Σάκης