Survivor 4 - Μικρούτσικος: «Αν ήταν αρνητική η ψήφος, ο Παππάς θα είχε φύγει από την προηγούμενη χρονιά»

«Ο Αλέξης είναι προκλητικά χειριστικός απέναντι σε όλους»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Μικρούτσικος: «Αν ήταν αρνητική η ψήφος, ο Παππάς θα είχε φύγει από την προηγούμενη χρονιά»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Ευτυχείτε και σχολίασε όλες τις εξελίξεις του Survivor 4, το οποίο και ο ίδιος παρακολουθεί με μια βέβαια διαφορετική ματιά, αυτή του παρουσιαστή.

Ο ίδιος μάλιστα, δεν δίστασε να μιλήσει για τον Αλέξη Παππά, ο οποίος έχει προκαλέσει πολλούς τσακωμούς και εντάσεις και στις δύο ομάδες, με αποτέλεσμα να είναι από τους πιο μισητούς παίκτες.

Όσα είπε ο Μικρούτσικος για τον Παππά στο Survivor 4

Όπως δήλωσε λοιπόν ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο ηθοποιός και παίκτης της Κόκκινης (πλέον) ομάδας, είναι προκλητικά χειριστικός απέναντι σε όλους και πως εάν ήταν αρνητική η ψήφος στο Survivor, θα είχε φύγει από την… προηγούμενη χρονιά.

«Εάν η ψήφος ήταν αρνητική θα είχε φύγει την προηγούμενη χρονιά. Από τις περσινές 8 Λέξεις. Αν πεις στον κόσμο ποιος θέλει να φύγει θα έφευγε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δυσαρεστημένος ο Αλέξης με την παραγωγή

Αρκετά παράπονα από την παραγωγή του Survivor 4 φαίνεται πως έχει ο Αλέξης Παππάς και τα έβγαλε προς τα έξω στο τέλος του συμβουλίου του νησιού!

Χτες είδαμε το πιο επεισοδιακό συμβούλιο του νησιού (μέχρι το επόμενο) με τον Αλέξη Παππά σε ρόλο πρωταγωνιστή, για ακόμα μια φορά. Ο Αλέξης κάνει σε κάθε συμβούλιο τον "κακό" της παρέας με αποτέλεσμα να βγάζει προς τα έξω μια αρκετά άσχημη εικόνα, η οποία ωστόσο συνεχίζει να τον κρατάει στο παιχνίδι.

Φαίνεται πως ο Αλέξης είναι σε ρέντα αλλά ξέρει ότι έρχεται η ώρα του, παρότι δεν το βγάζει προς το έξω. Οι γνωστοί "ρουφιάνοι" της παραγωγής του έχουν μεταφέρει πως έξω συζητιέται πολύ το όνομά του και όχι για καλούς λόγους και αυτό είναι η αλήθεια πως τον προβληματίζει. Ωστόσο φαίνεται πως ο Αλέξης Παππάς έχει ρόλο μέσα στο παιχνίδι. Τον έχουν κατευθύνει από την παραγωγή να βγάζει ένα πολύ κακό πρόσωπο και αυτό δεν του αρέσει.

Ο Αλέξης φέρεται μετά το τέλος του χθεσινού συμβουλίου να... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr