Τρίτη, 11 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4 - Άννα Μαρία Βέλλη: "Έπεσα από τα σύννεφα με όσα άκουσα όταν βγήκα για μένα"

"Αυτό που είδατε δεν ήταν η Άννα Μαρία, ήταν και προϊόν μοντάζ"

Survivor 4 - Άννα Μαρία Βέλλη:
Survivor 09.04.2021 14:31
Από Youweekly Team

Μετά την αποχώρησή της από το Survivor 4 η Άννα Μαρία βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του Love it, στην πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση, αφού φυσικά έφτιαξε τα νύχια της κι έγραψε πάνω τα αρχικά των αγαπημένων της φίλων, Νίκου και Τζέιμς.

Οι δηλώσεις της Άννας Μαρίας Βέλλη

"Σαφώς όταν βλέπεις 3 ώρες από όλο το 24ωρο δεν μπορείς να δεις το 100% της Άννας Μαρίας. Εγώ μέσα στο παιχνίδι ήμουν ο εαυτός μου αλλά το πως προβλήθηκε ήταν ένα κομμάτι του εαυτού μου. Αυτό που προβάλλεται και βλέπετε εσείς δεν είναι η Άννα Μαρία, είναι και προϊόν μοντάζ αλλά και κάποιο κομμάτι του χαρακτήρα μου.

Έπεσα από τα σύννεφα με όλα αυτά που άκουσα όταν βγήκα. Έχω καλή σχέση με τον μπαμπά μου και ξέρω ότι δυσκολεύτηκε πολύ να κρατηθεί σε πολλές καταστάσεις. Είμαι το παιδί του. Ευτυχώς βγαίνοντας από το παιχνίδι το κλίμα για μένα άλλαξε όπως άλλαξε και για τους φίλους μου και χαίρομαι πάρα πολύ γι' αυτό. Νομίζω ότι η δουλειά μου είναι σε ένα πολύ μεγάλο μέρος το μοντάζ, δυστυχώς στο συγκεκριμένο προϊόν δεν μπορούσα να πλάσω εγώ την εικόνα μου.

Εγώ αυτό που παρατηρώ βλέποντας την πορεία του παιχνιδιού είναι ότι γυρνάει το κλίμα σε όλους τους παίκτες. Γενικότερα αισθάνομαι ότι αδικήθηκα πολύ περισσότερο από εσάς, από τις εκπομπές.", είπε μεταξύ άλλων η πρώην παίκτρια.

Η τρυφερή ανάρτησή της για Μπάρτζη και Τζέιμς

Η Άμι Γιάμι έκανε ξανά την εμφάνιση της στον χώρο του instagram και είναι μάλιστα και πολύ ενεργή, με την ίδια πριν μειρκές ώρες να προχωρά σε μια τρυφερή ανάρτηση για τον Νίκο και τον Τζέιμς.

Άννα Μαρία Βέλλη: Η ανάρτηση της για τον Μπάρτζη και Τζέιμς

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Η Άννα Μαρία Βέλλη έκανε follow στο Instagram τον πατέρα του Νίκου Μπάρτζη

Survivor 4: Ξεκινάει τις μηνύσεις ο δικηγόρος του Αλέξη Παππά και του Τριαντάφυλλου

Share