Survivor 4 - Άννα Μαρία Βέλλη: Αποκάλυψε στα πόσα κιλά έφτασε μέσα στο παιχνίδι

Έπεσε κάτω από τα 50!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Άννα Μαρία Βέλλη: Αποκάλυψε στα πόσα κιλά έφτασε μέσα στο παιχνίδι

Η Άννα Μαρία Βέλλη αποχώρησε πριν από μερικές εβδομάδες από τo Survivor 4 και φαίνεται πως σιγά σιγά έχει αρχίσει να επανέρχεται στην καθημερινότητά της. Μάλιστα, με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε στα πόσα κιλά έφτασε μέσα στο παιχνίδι.

Η Άννα Μαρία φάνηκε να έχει αδυνατίσει πάρα πολύ, δεδομένου βέβαια ότι έκατσε και αρκετό καιρό μέσα στο παιχνίδι. Έτσι, μιας και είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media, αποφάσισε να αστειευτεί λίγο και να σχολιάσει την εμφάνισή της στο παιχνίδι ανεβάζοντας μία χιουμοριστική φωτογραφία.

Τα κιλά της Άννας Μαρίας Βέλλη στο Survivor 4

«Μπήκα 55 κιλά. Πρέπει να έφτασα 47. Τώρα είμαι 60. Σε περίπτωση που σκέφτεστε να μπείτε στο survivor για να αδυνατίσετε σας το λέω» έγραψε στην ανάρτησή της χωρίς κανένα κόμπλεξ.

Άννα Μαρία Βέλλη κιλά

"Έπεσα από τα σύννεφα με όσα άκουσα όταν βγήκα για μένα"

Μετά την αποχώρησή της από το Survivor 4 η Άννα Μαρία βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του Love it, στην πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση, αφού φυσικά έφτιαξε τα νύχια της κι έγραψε πάνω τα αρχικά των αγαπημένων της φίλων, Νίκου και Τζέιμς.

Οι δηλώσεις της Άννας Μαρίας Βέλλη

"Σαφώς όταν βλέπεις 3 ώρες από όλο το 24ωρο δεν μπορείς να δεις το 100% της Άννας Μαρίας. Εγώ μέσα στο παιχνίδι ήμουν ο εαυτός μου αλλά το πως προβλήθηκε ήταν ένα κομμάτι του εαυτού μου. Αυτό που προβάλλεται και βλέπετε εσείς δεν είναι η Άννα Μαρία, είναι και προϊόν μοντάζ αλλά και κάποιο κομμάτι του χαρακτήρα μου.

Έπεσα από τα σύννεφα με όλα αυτά που άκουσα όταν βγήκα. Έχω καλή σχέση με τον μπαμπά μου και ξέρω ότι δυσκολεύτηκε πολύ να κρατηθεί σε πολλές καταστάσεις. Είμαι το παιδί του. Ευτυχώς βγαίνοντας από το παιχνίδι το κλίμα για μένα άλλαξε όπως άλλαξε και για τους φίλους μου και χαίρομαι πάρα πολύ γι' αυτό. Νομίζω ότι η δουλειά μου είναι σε ένα πολύ μεγάλο μέρος το μοντάζ, δυστυχώς στο συγκεκριμένο προϊόν δεν μπορούσα να πλάσω εγώ την εικόνα μου.

Εγώ αυτό που παρατηρώ βλέποντας την πορεία του παιχνιδιού είναι ότι γυρνάει το κλίμα σε όλους τους παίκτες. Γενικότερα αισθάνομαι ότι αδικήθηκα πολύ περισσότερο από εσάς, από τις εκπομπές.", είπε μεταξύ άλλων η πρώην παίκτρια.