Survivor 4: “Παίκτης επέστρεψε από το παιχνίδι και είπε στον Γιώργο Λιβάνη να μην περιμένει την Μαριαλένα”

Άσχημες οι εξελίξεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: “Παίκτης επέστρεψε από το παιχνίδι και είπε στον Γιώργο Λιβάνη να μην περιμένει την Μαριαλένα”

Το νούμερα ένα πρόσωπο του φετινού Survivor - μετά τον Τριαντάφυλλο εννοείται - είναι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη που βρίσκεται στο επίκεντρο για την... μπερδεμένη σχέση πρώην και νυν! Όπου πρώην, Σάκης Κατσούλης, όπου νυν, Γιώργος Λιβάνης (παίζεται).

Έπειτα την είσοδο του στο ριάλιτι επιβίωσης έκανε ο πρώην σύντροφος της Μαριαλένας, ο Σάκης Κατσούλης ο οποίος έχει αλλάξει τις ισορροπίες. Οι δύο τους έχουν έρθει πολύ κοντά και πολλοί αναρωτιούνται τι θα γίνει με την σχέση του Γιώργου Λιβάνη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, όταν εκείνη επιστρέψει από το Survivor.

Η αποκάλυψη για την Μαριαλένα στο Καλύτερα δεν γίνεται

Το μεσημέρι της Κυριακής ο Κώστας Τσουρός μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται», έκανε μια αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος ανέφερε πως ένας πρώην παίκτης όταν αποχώρησε από το Survivor, είπε στον Γιώργο Λιβάνη να μην περιμένει την Μαριαλένα.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν από το πάνελ της εκπομπής, ο άνθρωπος που διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον τραγουδιστή και θα μπορούσε να μεταφέρει μία τέτοια πληροφορία, είναι ο Πάνος Καλίδης.

Καλίδης: "Έχω σχηματίσει την ίδια άποψη με τον κόσμο για την Μαριαλένα και τον Σάκη"

Ο Πάνος Καλίδης το μεσημέρι της Πέμπτης βρέθηκε καλεσμένος στο Love it κι αφού αποκάλυψε κάποια πράγματα για όσα συμβαίνουν με τον Τριαντάφυλλο στην παραλία, πέρασε στο αμέσως επόμενο θέμα που κεντρίζει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, κι αυτό δεν είναι άλλο από την σχέση του Σάκη και της Μαριαλένας.

"Εγώ σαν τηλεθεατής σχηματίζω την άποψη που σχηματίζει όλος ο κόσμος. Πριν γίνει η ένωση κοιμόμουν εγώ, δίπλα μου ο Σάκης, μετά η Ελευθερία και μετά η Μαριαλένα. Εγώ αυτό θυμάμαι. Έτσι έφυγα. Από εκεί και πέρα δεν μπορούμε να βγαίνουμε και να μιλάμε για κάτι τόσο προσωπικό τόσο άνετα. Όπως κι εσείς λέτε αυτό που βλέπετε αυτό θα κάνω κι εγώ.

Εγώ μπορώ να πω τις δυο πλευρές που έχω σχηματίσει σαν τηλεθεατής. Η μία είναι ότι η Μαριαλένα έχει πει ότι έχει κάτι σοβαρό έξω που την ενδιαφέρει κι από την άλλη βλέπουμε μια σχέση της Μαριαλένας μέσα που φυσικά δυο χρόνια δεν ξεχνιούνται τόσο εύκολα.", είπε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής ενώ, απέφυγε εντόνως να αποκαλύψει ποιο ήταν το μήνυμα που μετέφερε στον Γιώργο Λιβάνη. Ωστόσο, στο τέλος είπε πως εκείνος αγαπά τη Μαριαλένα γιατί είναι καλό παιδί και δήλωσε: «Δεν έχω δει να είναι κάτι ανήθικο μέχρι στιγμής».