Survivor 4: Ο Λιανός παίρνει θέση για το συμβάν Αλέξη - Ηλία

"Δεν μπορώ να ακούω γατί δεν τους φίμωσα. Δηλαδή αν βγει ο Παππάς και πει μια βλακεία, θα..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Ο Λιανός παίρνει θέση για το συμβάν Αλέξη - Ηλία

Μιλώντας στη ραδιόφωνο του Sfera το πρωί της Δευτέρας, ο Γιώργος Λιανός πήρε θέση σχετικά με το επεισόδιο που παρακολουθήσαμε στο Survivor το βράδυ της Κυριακής μεταξύ του Αλέξη Παππά και του Ηλία Μπόγδανου.

Είναι η πρώτη φορά που ο παρουσιαστής θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα γιατί σχολιάστηκε κι εκείνος αρνητικά για τον λόγο του ότι δεν επενέβη να σταματήσει τον καυγά...

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιανού

«Αρπάχτηκαν λίγο ο Παππάς με τον Μπόγδανο. Μετά αγκαλιά ήταν. Εγώ δεν παίρνω ποτέ θέση για τους παίκτες. Αλλά για αυτό το θέμα, επειδή είδα πως ενοχλήθηκε πολύς κόσμος... Αυτοί οι παίκτες για τους οποίους μιλάμε δεν είναι μικρά παιδιά. Είναι ενήλικοι άνθρωποι. Δεν μπορώ να ακούω γατί δεν τους φίμωσα. Είναι άνθρωποι ενήλικοι και για αυτή την άποψη τους κρίνονται. Δηλαδή αν βγει ο Παππάς και πει μια βλακεία, θα κριθεί για αυτό. Αυτά είναι τα παιχνίδια και πάντα έτσι ήταν. Όταν ο Ντάνος πήγαινε και έλεγε στον Χανταμπάκη, “εμένα θα μου μιλάς και θα με κοιτάς στα μάτια”. Αυτά δεν ήταν παρόμοια περιστατικά; Πριν χρησιμοποιήσουμε τον όρο ψυχολογική βία θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Οι παίκτες έχουν στρατηγική, παίζουν παιχνίδια για να στριμώξει ο ένας τον άλλον. Και αυτό δεν το κάνει μόνο ο Παππάς. Το κάνουν όλοι» είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Λιανός.

Ο Ανδρέας Γεωργίου "αδειάζει" τον πρώην συνεργάτη του, Αλέξη Παππά

Ο ηθοποιός είχε ρόλο στις 8 Λέξεις και ποτέ δεν έγινε γνωστό για ποιον λόγο σταμάτησε αυτή η συνεργασία.

«Συμμετείχα στο βιντεοκλίπ "Για σένα", με το οποίο η Άννα Βίσ­ση έκανε το comeback της. Εκεί λοιπόν με είδε ο Αντρέας Γεωργί­ου και μου πρότεινε έναν μικρό ρόλο στα "Δίδυμα φεγγάρια”. Η συνεργασία μας αποδείχτηκε τόσο καλή, που είχαμε δώσει τα χέρια για να συνεργαστούμε και πάλι. Ετσι κι έγινε. Μου μίλησε για τις "8 λέξεις", λέγοντας πως είναι σειρά με πολιτική και έγκλημα... Εγώ είχα στο μυαλό μου κάτι σαν το "House of cards" και έτσι δέχτηκα», είχε αναφέρει κάποτε ο Αλέξης Παππάς για την σειρά.

Κατά την διάρκεια του χθεσινού επεισοδίου, λοιπόν, ο Ανδρέας Γεωργίου έκανε την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram δείχνοντας ολοφάνερα με ποιανού το μέρος είναι...

Ανδρέας Γεωργίου ανάρτηση Survivor Αλέξης Παππάς