Survivor 4 spoiler 13/4: Παίρνει σήμερα ατομική ασυλία από τους Κόκκινους ο Τριαντάφυλλος;

Οι πρώτες πληροφορίες για τους υποψήφιους! ΣΟΚ

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 spoiler 13/4: Παίρνει σήμερα ατομική ασυλία από τους Κόκκινους ο Τριαντάφυλλος;

Και τώρα ξεκινάει το καλό κυρίες και κύριοι! Τηλεθεατές και τηλεθεάτριες του Survivor 4 σήμερα ενδέχεται να παρακολουθήσετε στιγμές απείρου κάλλους! Όπως ήδη σας έχουμε πει απόψε κερδίζουν οι Μπλε, άρα οι Κόκκινοι αφού παίξουν το παιχνίδι της ατομικής ασυλίας θα πάνε στο συμβούλιο με αναμμένες δάδες να βγάλουν τους υποψήφιους προς αποχώρηση για να σχηματιστεί η τελική τετράδα!

Σας έχουμε πει ήδη ποιον δείχνει με το δάχτυλο από τους Μπλε ο Νίκος Μπάρτζης που έχει κερδίσει ατομική ασυλία - ΆΛΛΟ ΣΟΚ ΑΠΟ ΕΚΕΊ - οπότε πάμε να δούμε τα υπόλοιπα! Γιατί μόνο στο Youweekly.gr θα τα μαθαίνετε όλα πρώτοι...

Survivor spoils 13/4 - Ατομική ασυλία και υποψήφιοι από τους Κόκκινους

Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας λοιπόν τώρα κι ας ξεκινήσουμε να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Οι πρώτοι δυο υποψήφιοι από τους Μπλε είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος και ο Παύλος Γαλακτερός που θα βγει σήμερα!

Οι πρώτες πληροφορίες που έχουμε για το αποψινό επεισόδιο αναφέρουν πως αφού χάσουν οι Κόκκινοι ο Τριαντάφυλλος θα καταφέρει για πρώτη φορά στα χρονικά να κερδίσει την ατομική ασυλία! Άρα μετά από πολύ καιρό θα πάει άνετος στο συμβούλιο γιατί η ομάδα του δεν θα μπορεί να τον ψηφίσει. Κάπως έτσι οι συμπαίκτες του θα χτυπήσουν τον επόμενο που θέλουν να βγάλουν off... που δεν είναι άλλος από τον Αλέξη Παππά, άρα από την κάλπη βγαίνει ο Αλέξης!

Survivor 4 spoiler 13/4 υποψήφιοι

Όσον αφορά τώρα που θα δώσει την ψήφο του ο Ντάφυ για να ολοκληρωθεί η τετράδα, ο άνθρωπός μας από τον Άγιο Δομίνικο μας είπε ότι θα δείξει τον Ηλία Μπόγδανο, ΠΑΡΑΞΕΝΟ!

Survivor 4 spoiler 13/4 ποια ομάδα κερδίζει

Αυτά ξέρουμε μέχρι στιγμής, ωστόσο να τονίσω πως δεν είναι 100% επιβεβαιωμένο ακόμα! Θα επανέλθω με UPDATE μέσα στο άρθρο αυτό, στην συνέχεια της ημέρας για το σίγουρο! Αναμένετε γιατί σήμερα θα ανέβουν στα ύψη τα νούμερα, μιας και εχθές ήταν αρκετά πεσμένα...

UPDATE

1ος υποψήφιος προς αποχώρηση από την Κόκκινη ο Τριαντάφυλλος τελικά και δεύτερος υποψήφιος η Ελευθερία Ελευθερίου!

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!