Survivor 4 spoiler 14/4: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα

Μπλε ή Κόκκινοι;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 spoiler 14/4: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα

Τετάρτη 14/4, ώρα 07:41 και το Youweekly.gr σας έχει το πρώτο spoil για σήμερα, για το ποια ομάδα κερδίζει! Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4 ήταν φουλ έξτρα... και τι δεν είχε... τσακωμούς κλασικά, άσχημους τραυματισμούς αλλά και ψηφοφορία! Ημέρα αποχώρησης σήμερα για έναν παίκτη... αγαπημένη ημέρα της εβδομάδας!

Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τους Κόκκινους μετά τον τραυματισμό του Ηλία Μπόγδανου στο χθεσινό αγώνισμα. Μπορεί να επανήλθε για το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας, το οποίο κέρδισε κιόλας, αλλά τα ράμματά του τα έκανε και το πόδι του δεν ξέρουμε αν είναι σε καλή φάση. Αυτό μπορεί να τον κρατήσει έξω από το σημερινό αγώνισμα επάθλου επικοινωνίας, αλλά και γενικά από το Survivor, όπως ήδη σας έχουμε πει. Δεν θέλουμε να το σκεφτόμαστε κάτι τέτοιο βέβαια. Ο Ηλίας είναι από τα φαβορί.

Ποια ομάδα κερδίζει τον σημερινό 14/4 αγώνα στο Survivor

Survivor 4 spoiler 14/4 ομάδα που κερδίζει

Έχουμε και λέμε, λοιπόν. Trailer ακόμα δεν έχουμε άρα δεν μπορούμε να ξέρουμε τον στίβο μάχης αλλά έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να το λέω, αν υπάρχει σωστή πληροφόρηση από μέσα δεν χρειαζόμαστε κανένα trailer, και ξέρετε πολύ καλά πως το Youweekly.gr όσον αφορά το Survivor ειδικά δεν πέφτει έξω με τίποτα!

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις αποκλειστικές πληροφορίες μας, το σερί των Μπλε θα συνεχιστεί και σήμερα θα μπορέσουν να απολαύσουν video calls με αγαπημένα τους πρόσωπα! Οι Κόκκινοι πάλι ήττα... και θα συνεχίσει αυτό αν δεν φύγουν οι αδύναμοι από την ομάδα τους... Ξέρετε ποιους εννοούμε! Σήμερα είναι η ευκαιρία... Θα επανέλθω με το ποιος φεύγει, γιατί το ξέρω κι αυτό... Μόνο το πότε θα πεθάνω δεν ξέρω ακόμα...

UPDATE (08:30)

ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟΨΕ

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου για περισσότερα Survivor spoils!