Survivor 4 - Βρεττός για Λιβάνη: "Ο Γιώργος είναι καλά. Όταν βγει η Μαριαλένα από το παιχνίδι θα..."

"Ο Τριαντάφυλλος είναι ένα μικρό παιδί που κυνηγάει το δίκαιο"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Βρεττός για Λιβάνη:

Στην κάμερα του Ευτυχείτε μίλησε ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός, το πρωί της Πέμπτης, ο οποίος τυχαίνει να γνωρίζει προσωπικά και τον Τριαντάφυλλο αλλά και τον Γιώργο Λιβάνη. Μεταξύ άλλων εννοείται πως σχολίασε τα όσα γίνονται στο Survivor τόσο με τον Ντάφυ και τον τρόπο που συμπεριφέρεται όσο και τα σκηνικά με την Μαριαλένα και τον Σάκη.

Ήταν απλός, λιτός και πολύ διακριτικός στον λόγο του, ειδικά όσον αφορά τον φίλο του Γιώργο.

Οι δηλώσεις του Ηλίας Βρεττού για τα όσα συμβαίνουν στο Survivor

"Ο Τριαντάφυλλος, το έχω ξανά πει, είναι αυτός ακριβώς που βλέπετε, είναι αληθινός είναι ο εαυτός του κι αυτό του το δίνω σαν συν εγώ, είναι αυτός που ξέρουμε πραγματικά είναι σαν ένα μικρό παιδί με όλο τον ενθουσιασμό και τον παρορμητισμό να κυνηγάει συνεχώς το σωστό και το δίκαιο.

Φαντάζομαι ότι είναι λίγο άβολο όλο αυτό για τον Γιώργο Λιβάνη, δεν θα ήθελα να πάρω θέση γιατί είναι λίγο λεπτό το ζήτημα και δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη πάνω σε αυτό. Νομίζω ότι όταν βγει το κορίτσι από το παιχνίδι θα ξεκαθαριστεί η κατάσταση μεταξύ τους . Πιστεύω ότι ο Γιώργος είναι καλά, τώρα το τι περνάμε μέσα μας με αυτό που βγάζουμε προς τα έξω... Εγώ δεν τον έχω δει ούτε να παραπονιέται ούτε να ενοχλείται από κάτι.

Ο Ατζούν θέλει να γίνει κουμπάρος στο γάμο Μαριαλένας και Σάκη

Πολλά έχουν ακουστεί για τη σχέση και το χωρισμό της Μαριαλένας και του Σάκη από το Survivor 4, ωστόσο το Πρωινό έκανε μια νέα αποκάλυψη, που αφορά τον... γάμο τους.

Μπορεί σύμφωνα με φήμες το πρώην ζευγάρι να χώρισε λόγω ενός φλερτ που είχε ο ποδοσφαιριστής, ωστόσο φαίνεται πως έχουν έρθει πολύ κοντά στο να τα ξαναβρούν, ακόμη και αν η Μαριαλένα έχει σχέση πίσω στην Ελλάδα με τον τραγουδιστή, Γιώργο Λιβάνη.

«Ήταν δύο χρόνια μαζί, ήταν εκρηκτική η σχέση από ότι μαθαίνω από πολύ αξιόπιστη πηγή. Συνεχείς καυγάδες, συνεχείς ζήλιες, συνεχείς εντάσεις που έγιναν πολύ έντονες το τελευταίο χρονικό διάστημα. Χώρισαν δύο φορές και τα ξαναβρήκαν.

Survivor 4 Μαριαλένα Σάκης γάμος

Ήταν μικροί, σύντομοι οι χωρισμοί και έγιναν οι επανασυνδέσεις με πρωτοβουλία κοινών τους φίλων. Υπάρχουν φίλοι τους που μιλάνε γενικά. Την τελευταία φορά χωρίσανε με πρωτοβουλία της Μαριαλένας γιατί ενοχλήθηκε πάρα πολύ με ένα περιστατικό με ένα φλερτ που είχε ο Σάκης Κατσούλης.

Σίγουρα υπήρξε ένα φλερτ με την Χριστίνα, άσχετα αν ο Σάκης Κατσούλης για δικούς του λόγους δεν θέλει να το παραδεχτεί», έχει αναφερθεί στο Πρωινό για τη σχέση τους πριν κάποιο διάστημα.

Σήμερα, 15/4 ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό έκανε ακόμη μια αποκάλυψη. Συγκεκριμένα, ανάφερε πως ο Ατζούν είναι σίγουρος πως υπάρχει κάτι ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι και πως αν η πρόταση γάμου γίνει μέσα στο παιχνίδι - αφού οι δυο τους το πήγαιναν σοβαρά πριν χωρίσουν - θα γίνει κουμπάρος τους και μάλιστα, θα τους καλύψει και τα έξοδα του γάμου.

«Αν γίνει η πρόταση γάμου μέσα στο παιχνίδι, γιατί αυτή είναι η είδηση, τότε θα αναλάβει όλα τα έξοδα του γάμου», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.