Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4: Ο Ατζούν θέλει να γίνει κουμπάρος στο γάμο Μαριαλένας και Σάκη

Είπε θα τους καλύψει και τα έξοδα γάμου αν η πρόταση γάμου γίνει μέσα στο παιχνίδι

Survivor 4: Ο Ατζούν θέλει να γίνει κουμπάρος στο γάμο Μαριαλένας και Σάκη
Survivor 15.04.2021 12:07
Από Ελένη Ζουγανέλη

Πολλά έχουν ακουστεί για τη σχέση και το χωρισμό της Μαριαλένας και του Σάκη από το Survivor 4, ωστόσο το Πρωινό έκανε μια νέα αποκάλυψη, που αφορά τον... γάμο τους.

Μπορεί σύμφωνα με φήμες το πρώην ζευγάρι μπορεί να χώρισε λόγω ενός φλερτ που είχε ο ποδοσφαιριστής, ωστόσο φαίνεται πως έχουν έρθει πολύ κοντά στο να τα ξαναβρούν, ακόμη και αν η Μαριαλένα έχει σχέση πίσω στην Ελλάδα με τον τραγουδιστή, Γιώργο Λιβάνη.

«Ήταν δύο χρόνια μαζί, ήταν εκρηκτική η σχέση από ότι μαθαίνω από πολύ αξιόπιστη πηγή. Συνεχείς καυγάδες, συνεχείς ζήλιες, συνεχείς εντάσεις που έγιναν πολύ έντονες το τελευταίο χρονικό διάστημα. Χώρισαν δύο φορές και τα ξαναβρήκαν.

Survivor 4 Μαριαλένα Σάκης γάμος

Ήταν μικροί, σύντομοι οι χωρισμοί και έγιναν οι επανασυνδέσεις με πρωτοβουλία κοινών τους φίλων. Υπάρχουν φίλοι τους που μιλάνε γενικά. Την τελευταία φορά χωρίσανε με πρωτοβουλία της Μαριαλένας γιατί ενοχλήθηκε πάρα πολύ με ένα περιστατικό με ένα φλερτ που είχε ο Σάκης Κατσούλης.

Σίγουρα υπήρξε ένα φλερτ με την Χριστίνα, άσχετα αν ο Σάκης Κατσούλης για δικούς του λόγους δεν θέλει να το παραδεχτεί», έχει αναφερθεί στο Πρωινό για τη σχέση τους πριν κάποιο διάστημα.

Ο Ατζούν θέλει να γίνει κουμπάρος στο γάμο Μαριαλένας και Σάκη

Σήμερα, 15/4 ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό έκανε ακόμη μια αποκάλυψη. Συγκεκριμένα, ανάφερε πως ο Ατζούν είναι σίγουρος πως υπάρχει κάτι ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι και πως αν η πρόταση γάμου γίνει μέσα στο παιχνίδι - αφού οι δυο τους το πήγαιναν σοβαρά πριν χωρίσουν - θα γίνει κουμπάρος τους και μάλιστα, θα τους καλύψει και τα έξοδα του γάμου.

«Αν γίνει η πρόταση γάμου μέσα στο παιχνίδι, γιατί αυτή είναι η είδηση, τότε θα αναλάβει όλα τα έξοδα του γάμου», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4 - παρασκήνιο: Ο Τριαντάφυλλος ζήτησε συγγνώμη από τον Κόρο

Survivor 4: Οι πρώτες δηλώσεις από τον πατέρα του Μπάρτζη μετά την ανάρτηση της Άννας Μαρίας

Share