Survivor 4: Με τόσα λεφτά αποχώρησε η Ελευθερία Ελευθερίου από το παιχνίδι

Καθόλου δεν πρέπει να στεναχωρήθηκε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Με τόσα λεφτά αποχώρησε η Ελευθερία Ελευθερίου από το παιχνίδι

Η Ελευθερία Ελευθερίου από την Κόκκινη ομάδα ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το χθεσινό 14/4 επεισόδιο του Survivor 4, έπειτα από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού. Ωστόσο, τι και αν έφυγε με κλάματα από το παιχνίδι, σίγουρα δεν έμεινε στεναχωρημένη με τα λεφτά που θα δει στον τραπεζικό της λογαριασμό.

Ο Ηλίας Μπόγδανος ήταν εκείνος που ψήφισε την τραγουδίστρια με το δικαίωμα που είχε από το κολιέ της ατομικής ασυλίας. Τελικά το κοινό επέλεξε πως ήρθε η ώρα της να φύγει από το παιχνίδι ψηφίζοντας θετικά ποιος είναι ο πιο αγαπημένος του παίκτης. Βέβαια, αν η ψήφος ήταν αρνητική θα παρέμενε στο παιχνίδι.

Αυτά τα λεφτά πήρε η Ελευθερία Ελευθερίου από το Survivor 4

Survivor 4 λεφτά Ελευθερία Ελευθερίου

Όμως τι και αν οι τηλεθεατές και ειδικά στο Twitter την κράζουν, η Ελευθερία Ελευθερίου μόνο κερδισμένη βγήκε. Καθώς, εκτός της διαφήμισης που είχε σαν τραγουδίστρια, κέρδισε ένα πολύ καλό χρηματικό ποσό, αφού όλοι οι διάσημοι παίρνουν την εβδομάδα πολύ καλά λεφτά.

Σύμφωνα λοιπόν με τα ποσά που έχουν γίνει γνωστά, έπαιρνε εβδομαδιαία περίπου 4.000 ευρώ. Μπορεί να ήταν τα λιγότερα συγκριτικά με τα λεφτά που πήρε για παράδειγμα η Κάτια Ταραμπάνκο, ωστόσο αποχώρησε από το Survivor 4 με περίπου 50.000 ευρώ. Χρήματα, τα οποία θα λάβει όταν λήξει το συμβόλαιο της με την Ατζούν Μίντια, που υπέγραψε πριν μπει στο ριάλιτι.

Το βιογραφικό της Ελευθερία Ελευθερίου

Survivor 4 Ελευθερία Ελευθερίου

  • Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι Κύπρια τραγουδίστρια.
  • Γεννήθηκε στις 12 Μαΐου 1989 στο Παραλίμνι της Κύπρου, είναι 31 ετών και Ταύρος στο ζώδιο.
  • Έχει ύψος 1,59 μέτρα.
  • Έγινε γνωστή από το μουσικό σόου The X-Factor όταν προβαλλόταν στον ΑΝΤ1 το 2009.
  • Το 2012 εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Eurovision με το τραγούδι «Aphrodisiac», κατακτώντας την 17η θέση.
  • Έχει φοιτήσει στο Πανεπιστήμιο του Surrey στην Αγγλία
  • Έχει δύο αδερφές, τη Σκεύη και τη Μαρία Ελευθερίου.
  • Το 2014 συμμετείχε στο Your Face Sounds Familiar του ΑΝΤ1 ως διαγωνιζόμενη.
  • Έχει δοκιμαστεί και ως ηθοποιός, παίρνοντας μέρος σε τηλεοπτικές σειρές όπως “Η Ζωή της Άλλης”, “Άσπρα Μπαλόνια” και “Δίδυμα Φεγγάρια”.
  • Τους τελευταίους μήνες απολαμβάνουμε την Ελευθερία Ελευθερίου στο Survivor να μάχεται με την ομάδα των Διασήμων, στη συνέχεια των Μπλε και πλέον των Κόκκινων.